Ilyen témájú könyveket keresnék?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani olyan könyveket amik magáról az életről és az élet nagy kérdéseiről szólnak?Olyanokat amelyek segítenek önmagunkba nézni,amelyek az élet nagy kérdésein gondolkodtatnak el.szeretném megismerni jobban a világot és önmagamat.. megköszönném ha tudnátok ilyen könyveket ajánlani..vagy akár olyat amelyek nagy hatással voltak rátok,ami után sok dolgot másképp láttatok.2014. aug. 23. 20:45
1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg még olyan könyvek is érdekelnének amelyek egy társadalmat,az emberi viselkedést mutatják be/tanulmányozzák.
2014. aug. 23. 20:52
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de már olvastam.Esetleg valami más? :)
2014. aug. 24. 15:24
4/7 anonim válasza:
Nem tudom pontosan ilyenre gondoltál-e, de nekem ez nagyon tetszett: Lois Lowry: -Nyáron történt
-Valahol, messze
-Az emlékek őre
-A fiú
5/7 anonim válasza:
Akkor próbálkozz életrajzi könyvekkel.:-)
6/7 A kérdező kommentje:
Negyedik,köszönöm a címeket!:)
Milyen életrajzi műveket ajánlanál?:)
2014. aug. 26. 12:18
7/7 anonim válasza:
David Weiss ? meztelenül jöttem. Rodin életregénye. Nekem nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!