Keresnék az alábbi leírásnak megfelelő könyveket?
Figyelt kérdés
Szeretem a fiatalokról szóló történeteket, de az a gond hogy a legtöbb semmitmondó,unalmas elcsépelt sztorira épülő cselekményt mondd el. Én olyat keresnék ami elgondolkodtató, elvont, jelen van a szerelem és a horror műfaj eleme, esetleg természetfeletti dolgok. De hozzáteszem, nem vagyok már tini, nosztalgiai indokaim vannak amiért ehhez a műfajhoz van kedvem. Lehet nehéz kérdés, de hátha valaki már olvasott ilyesmit.2014. febr. 21. 17:10
1/2 anonim válasza:
Hát... ez így elég nehéz :/ Talán ezek valamennyire megfelelnek a leírásodnak:
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
2/2 anonim válasza:
Ez így tényleg elég nehéz és sokfélét lehetne ajánlani. Én mindenesetre összeszedtem neked néhány egyedibb/különlegesebb ifjúsági könyvet, hátha az egyik felkelti az érdeklődésed. :) (Van közte fantasy, realista és disztópia is.)
James Dashner: Az Útvesztő
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala trilógia
Karen Marie Moning: Tündérkrónikák könyvsorozat
Rachel Vincent: Vérmacskák könyvsorozat
Lauren DeStefano: Hervadás
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
John Green: Csillagainkban a hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!