Valaki tud jó könyveket?
Amiket eddig olvastam és nagyon tetszettek: Végzet Ereklyéi sorozat, Vámpírakadémia sorozat, Bábel, Akkor szakítunk, Barbibébi, A völgy (A játék). Most ennyi jutott eszembe.
Ezek közül is a kedvencem a Végzet Ereklyéi :)
Te voltal. Soha senkinek,ezt a kettot ajanlom,nekem tetszettek:)
Egyebkent a vegzet ereklyei mirol szol nagyjabol?:)
Karen Marie Moning-Tündérkrónikák sorozat
Jeaniene Frost: Cat & Bones sorozat
Nekem ezek fényévekkel jobban tetszettek,mint amiket fent soroltál.:D
wow köszönöm mindenkinek. ezek közül már olvastam: Szjg, Hűvösvölgyi suli, A neveletlen hercegnő naplója
Első, a végzet ereklyéi:
Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz - amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi - még egy vércsepp sem - bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán?
Így találkozik Clary először az Árnyvadászokkal, akik azért küzdenek, hogy megszabadítsák a földet a démonoktól. Közülük való az angyali külseje ellenére igazi bunkó módjára viselkedő Jace is. Clary egyetlen nappal később, akarata ellenére már bele is csöppen Jace világába: édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. De miért érdekelne egy démont két olyan hétköznapi mondi, mint Clary és az édesanyja? És hogyan tett szert Clary egyszer csak a Látásra? Az Árnyvadászok tudni szeretnék...
(könyv hátulja)
A többit meg lassan olvasgatni kezdem :) ha eszetekbe jut valami, azt is írjátok légyszi.
Jaa, amúgy ajánlották a Szürke 50 árnyalatát. Az milyen?
Még eszembe jutott néhány, ami tetszett: Álomhajsza, Fairy Oak, A jéghercegnő, Egy ropi naplója(1-3ig olvastam) Van még remény?, Csoda első versenye, Harry Potter, Alkonyat, A boldogság virága
Pokoli szerkezetek (Végzet ereklyéi előzményeiről szól)
Harry Potter
Örökség (C.Paolini)
A burok
Testbérlők (2.rész: Leszámolás)
Éhezők viadala
Alkonyat-sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!