Milyen könyveket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy torrentet, amiben 7ezer könyv van és nem tudok választani:) pl. Stephen King, Vavyan Fable, Laurell Hamilton, Koontz, Ken Follett, Thomas Harris, ezeket mind kiolvastam, de mondjuk Leslie L. Lawrence-t vagy Moldovát nem szeretem) miket-kiket ajánlotok még? :)2014. aug. 14. 10:05
1/4 katcasghm01 válasza:
Az éhezők viadal nagyon jó (jobb a könyv mint a film)és John Green könyvek is jók (Csillagainkban a hiba és Alaska nyomába)
2/4 anonim válasza:
Meg Cabotnak rengeteg jó könyve van. Pl.: Hívószám 1-800; Mediátor; Az a balfék Tommy Sullivan... stb.
Veronica Roth beavatott trilógia
Libba Bray Rettentő gyönyörűség trilógia
Jane Austen Büszkeség és balítélet
3/4 anonim válasza:
Charlotte Bronte: Jane Eyre
jo könyv!
4/4 anonim válasza:
Leiner Laura: Szent Johanna Gimi, Bábel, Akkor szakítsunk
Atlantisz 1-3
Angyalsors, Angyalfény, Angyalvágy, Angyalnyár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!