Hogyan van történet szerinti sorrendben a Dragonlance könyvek?
Figyelt kérdés
Ismerősömtől megkaptam néhány Régi dragonlance könyvét, ami nekem nagyon tetszett ezért utána olvastam és kiderült hogy még elég sok könyv van a sorozaton belül, és az lenne a baj hogy még nem találtam olyan listát ami magyar és olvasási/ történeti sorrendben van. Csak egy listát találtam a Wiki-n de az is angol volt.2014. aug. 14. 16:22
2/3 Desmond89 válasza:
A fenti válaszoló linkje egész jó, de nem nincs idő rendbe téve.
Ezen a linken (sajna csak angolul) de leírják, hogy időrendben, melyiket érdemes elolvasni.
Megjegyzem, Dragonlance könyveknél szerintem, nem kell a leges legelején kezdeni a könyveket.
3/3 Desmond89 válasza:
Ja, és itt van még egy link.
Itt az összes Dragonlance könyvet megtalálod, persze ennek még csak a töredéke van lefordítva sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!