Mi a véleményetek a blogomról?
Jó tanács: sokat gyakorold még az írást, azon belül is a fogalmazást. Az alaptörténeten már most érződik, hogy ez is hasonló akar lenni majd, mint a Twillight és társai, amiből vagy egy tucat van már.
Meg, mint írtam a fogalmazásra nagyon feküdj rá. Emiatt volt az, hogy túl hamar történtek az események. Elején még elköltözik a főszereplő, pár sorral később már templomban van, aztán pár sorral később már megint az iskolában.
Kicsit olyan mintha a naplód lenne, túl tömören fogalmazol. Ha regény vagy ilyesmi lenne, akkor bizony be kellene mutatnod a környezetet, az embereket, jobban elmerülni az érzelmekben. Vegyél elő egy regényt. Olvasd el az első fejezetet. Ceruzával jelöld be, milyen hosszúak a leíró és a párbeszéd részek. Milyen hosszan ír egy-egy szereplőről, hány helyszín van, mennyi idő telik el. Tanulj a profiktól.
Igaza van az előttem szólóknak, ezt kicsit elsietted, de ne add fel. És a vesszők! Tagold a mondatokat megfelelően, mert így nagyon nehéz értelmezve olvasni. Legyél választékosabb és kerüld az elgépeléseket. Pár helyen egybe-, és különírási hibák is vannak.
A téma szerintem mindegy, ha ebben van ötleted, írd ezt, nem baj hogy most ez divatos. Ne átiratot írj, hanem egyedit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!