Mit gondoltok a blogomról?
Sziasztok!
Szóval most csináltam egy blogot - [link] - és érdekelne, hogy mi a véleményetek róla! Igen, még csak egy fejezet van fenn, ami tudom, hogy nem valami sok, de azért ez a fejezet egész hosszú, szóval ha esetleg van olyan vállalkozó kedvű aki beleolvasna, ne riadjon meg a terjedelemtől! ;) :)
u.i: A "desing"-t ne nézzétek, bár azt hiszem ha keresnétek se találnátok :)
Bennem nagybetű? Ennyire nem egoista a történeted, remélem... vagy ha igen, ez akkor is tök felesleges.
A webcím szörnyű. Kicsit lehetne egyszerűbb, rövidebb.
A történet egyébként jó, bár teljesen tucat.
Szia!
Nem a Bennem nem egoizmusból lett nagy betű, szimplán csak eredetileg nem így nézett ki a mondat, és véletlenül így ragadt, de köszönöm, hogy szóltál!
Igen, valóban nem valami rövid, de szerintem passzol a történethez, és ez legyen a legnagyobb baj...
Azt elismerem, hogy egy fejezet alapján sablonosnak tűnhet, de mivel én tudom a folytatást, azt hiszem mondhatom azt, hogy annyira nem lesz átlagos, de majd elválik! Mindenesetre köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!