Regényírásnál fontos, hogy az adott helyszínen járjunk, ahol játszódik a történet?
Köszi a választ, megnyugodtam. :)
Most látom csak, hogy Google Wordöt írtam Earth helyett. Sorry.
Nem feltétlen, de nagy előny, hisz tudsz egy csomó olyan apróságot is, ami netről pl. nem szedhető le. :)
Plusz én sokkal szívesebben írtam az otthon (a városomban) játszódó részeket, mert minden oda kötött, és nosztalgikus volt újra az utcákat járni (bár csak képzeletben). Sokkal részletgazdagabban tudtam lefesteni mindent, mert ismerem, akár a tenyeremet.
Természetesen ez nem feltétel, bár valóban hitelesebb. De gondolj csak bele, J. K. Rowling se járt soha a Roxford Varázsiskolába (hiszen nem is létezik, csak az ő képzeletében), még is mekkora sikert aratott!
Bár nyilván valós helyszínről nehezebb írni, de az előző válaszolók már leírták ezzel kapcsolatban a fontos dolgokat.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!