Név egy lúzer, nyomi srácnak?
Figyelt kérdés
Könyvet írok, ami egy életképtelen és pancser fiúról szól. Milyen nevek illenének hozzá?2014. aug. 13. 21:20
12/18 anonim válasza:
Amúgy én is ismerek Szabolcsot, és ő sem az, úgyhogy nem tudom, miért kötődik nálam a név egy ilyen személyiséghez... :D
13/18 anonim válasza:
A Szabolcs szerintem elég jó név, használható bármilyen karakterre, nem lúzer :D Én valami egyszerű nevet adnák neki, és azt becézném talán. Pl. János-Jancsi/Jancsika
16/18 anonim válasza:
Amúgy bocsi, h most válaszolok, de írhattad volna Tihamérnak is:DD
18/18 anonim válasza:
Vezetéknévnek meg a két véglet közül egyiket: vagy egy nagyon gyakori: Kiss, Tóth, Kovács, stb
2. vagy egy kimondhatatlan, lehetőleg szláv eredetű, mint: Hluszmijcsák , Brichacsek, Hromadka, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!