Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ment el az önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ment el az önbizalmam és éreztem hirtelen magamt egy kis ronda, béna, lúzer srácnak, amikor megláttam, hogy a lány, akivel taliztam kiszívott nyakkal jött el?

Figyelt kérdés
Csak későn vettem észre, addig egész magabiztosank éreztem magam, de mikor végre észrevettem valahogy olyan jelentéklen vesztes srácnak éreztam magam, el is ment a kedvem a nyomulástól, inkább hagytam a fenébe az egészet.
2014. jún. 29. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy beütötte? :D
2014. jún. 29. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézd, én nem hagyom, hogy a barátom kiszívja a nyakam, mert szerintem ribis. Semmit értelme. És másokról, akiket látok kiszívott nyakkal, is ezt gondolom. Egyszerűen közönsége,s hogy megjelöl valaki, hogy midnenki tudja, mit csináltunk... Szerintem pont ezért érezted magad annak. Mert láttad, hogy valakinek már a megjelölt "tárgya"
2014. jún. 29. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem Te vagy nyomi, hanem ő a ribi. Kérdezz rá, legalább chaten. Személyes találkával ne fáradj feleslegesen.
2014. jún. 29. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, én is rohadt mérges lettem anno, amikor a fiúm kiszívta a nyakamat, bár az én bőrömnek nem kell sok, egyből belilul, 1-2 mp alatt.
2014. jún. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!