Mi lett Lyanna Stark-al mi után meg ölték Rheagar-t?
Sem a könyvben sem a sorozatban nem mondják, illetve nem derül ki, hogy Lyanna egészen pontosan mibe halt bele, DE..
SPOILER!
Van egy elmélet miszerint, Rhaegar teherbe ejtette Lyannát és Lyanna a gyermeke szülése közben halt meg...ez a gyermek pedig nem más mint Jon Snow.
Elég népszerű teória, bár túlságosan klísés.
SPILER VÉGE!
A Havas Jon-os teória szerintem nem. Azért mert akkor valamelyest ütne a Targaryen-ekre (minnimum fehér haj) szerintem azt a gyereket Robert Baratheon megölte, vagy van még egy Targaryen valahol a nagy világban akiről csak Ned Stark tudott. De az majd kiderül késöbb.
Havas Jon-ról meg tudjuk hogy Ned Stark az apja és az anya pedig szerintem Melisandre. Így lenne értelme a Tűz és jég dalának, viszont ez alapján nem lenne hülyeség az sem hogy, Lyanna és Rhaegar fia.
Melisandre nem lehet Jon anyja :""D
Én látok potenciált abban, hogy Jon igazi szülei Rhaegar és Lyanna, viszont ettől függetlenül még mindig nagyon klísésnek találom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__5979303-h..
Ajánlanám a #4-es kommentelő,azaz a kérdező magyarázatát. Nem igen lehet belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!