Tűz és Jég dala - Bran bérgyilkosa?
Igen, szóval lényegében az egész háború kitörése Joffnak köszönhető. Persze már a levegőben volt, de ha nincs bérgyilkos, akkor Cat nem fogja el Tyriont, Jaime nem támad Nedre, Robert nem megy vadászni és még időben megtudja, hogy Cerseinek és neki nincsenek közös gyerekei...szóval az egész westerosi konfliktus nem alakult volna ki.
Persze ettől még Dany és a Mások jönnének, de valószínűleg az egészre más lenne a válaszreakció, mint a totális közöny.
Azért azt egyáltalán nem lehet eldönteni,h ki robbantotta ki a háborút... Mindenkire rálehet mondani,h ezért meg azért, pl.:
Joff azért, mert megakarta öletni Bran.
Bran ezért, mert megfogadta,h nem mászik többet, de mégis felmászott a toronyba és meglátta Jaimet és Cerseit :D
Cat azért, mert túlreagálta és elrabolta Tyriont.
Ned azért, mert nem akarta Cersei és a gyerekei halálát.
A kistanács tagjai, mert tudták amit Jon Arryn, de mégse mondták el Robertnek.
Robert, mert részegen vadászott.
stb stb
Azért, amiket te itt felsorolsz, nem ugyanabba a kategoriába esnek.
Bran nem azért mászkált, mert Jaimet és Cerseit akarta kukkolni.
Ez külön tetszik:
"Cat azért, mert túlreagálta és elrabolta Tyriont. "
Ha valakinek meg akarták ölni a gyerekét 2x, mi a reakcióhatára a túlreagálásnak?
Én pl. ott helyben kibeleztem volna. Szóval az én szempontból még Cat tette nem volt túlreagálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!