Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elkeztem egy könyvet. Többi...

Elkeztem egy könyvet. Többi lent. Vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Elkeztem írni egy könyvet és igazából már nem az elején tartok.12 éves vagyok és lehet hogy hülyeség volt belekezdeni de szerettem volna megtudni vagyis szeretném megtudni majd a végén hogy hogy sikerül.Úgy állok hozzá hogy más is lehet belőle nem csak a saját magam szórakoztatása és nem csak unaloműzés képpen.Röviden leakarom írni hogy miről is szól eddig mert kíváncsi vagyok pár véleményre is.

Szóval egy lányról szól aki a nagymamájához megy nyaralni a nyárra.Egy barátja sincs mert könyvmoly és visszahúzódó ezért is megy a nagyijához .A szülei kicsit furák így barátkeresőre indították a lányukat aki egyébként 15 évesen kezdi a nyarat.Azt a nyarat.Sok jó és rossz emberrel is megismerkedik .2 és fél hónapon át lehet követni és sok kalandon megy keresztűl akár egy tini csaj szerelmek és barátok jönnek mennek .Köszönöm előre is a véleményeket

2014. aug. 11. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Amíg csak magadnak írod, addig nyugodtan! Hajrá!
2014. aug. 11. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:

amíg csak unaloműzés gyanánt írod, addig semmi gond. viszont másra nem lenne jó, mert van némi probléma a helyesírásoddal (főként a VESSZŐK HASZNÁLATÁVAl - egyáltalán nem használod őket) és a történet is sántít egy kicsit. elsősorban azzal magyarázod, hogy a csajnak nincsenek barátai, hogy könyvmoly. nos ez rossz érvelés, mert egy csomó olyan ember ismerek (köztük én is), akik imádnak olvasni, és mégis rengeteg barátjuk van. szóval az olvasás ne legyen indok arra, hogy nincsen egyetlen barátja sem.

maga az ötlet nagyon sablonos, százan lerágták már, százféleképpen, ez is csak egy a sok közül. ha ez lenne a prológus (persze átírva, kijavítva, rendesen megfogalmazva), akkor sem olvasnám el, mert tucat. ha lenne benne valamilyen csavar (nagyi halála, egy újonnan szerzett barát elvesztése, bármi, ami nem annyira hétköznapi és szivesen olvasnák).

Gondolom most jól jönne egy kis segítség (akár kidolgozás, helyesírás, felépítés, szerkeztés szempontjébol), és ha nem haragudál meg rám azután, amiket írtam, hanem nyitott vagy, akkor nyugodtan írhatsz nekem, mert segítek, és tudom, hogy ilyenkor senkinek sem árt egy kis kezdőlöket.

szóval nyugodtan írj nekem privit ha kérdésed van, elakadtál!

sok sikert!

2014. aug. 11. 16:27
 3/6 A kérdező kommentje:
szia!köszönöm hogy írtál.Nem haragudtam meg mert léteznek kritikák is és lehet igazad is van.Lehet hogy megpróbálok egy jobban kidolgozott nem olyan sablonos könyvet írni.Ezt igazából csak úgy unatkozás kép kezdtem el bár most lehet félbehagyom és elkezdek egy másikat ami nem olyan sablonos és érdekesebb.Ezt az elején nem "dolgoztam ki" csak úgy ami jön.Még egyszer köszi:) megy a zöld kéz:)
2014. aug. 11. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én vagyok különc, de nem teljesen értek egyet az előttem íróval. Mások nézőpontjából nyilván nem tudok írni, de én személy szerint szeretem a sablonosnak induló történeteket (olvasni és írni is), pláne, ha később találok benne valami újat, valami fantáziadúsat.

Szerintem ne csak magadnak írj. Én is kb. 10-12 évesen kezdtem el írni, feltettem az internetre, és a sok pozitív/negatív véleménynek köszönhetően tudtam fejlődni. Tehát, ha bírod a negatív kritikát is, és vagy elég bátor, szerintem tedd fel valahova - mármint, ha már elkezdted írni -, és ne vess el egy ötletet csak azért, mert egy valaki azt írta róla, hogy sablonos, és ő nem olvasná el. Hidd el, más el fogja. Arról írj, amit ismersz, amit szeretsz, amit te is szívesen olvasnál.

2014. aug. 12. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsónak: nem azt mondom, hogy ne írjon sablonos történeteket, hanem, hogy ne várjon tőlük sok jót. Gyakorlásnak tökéletesen megfelel, sőt, azt mondom, hogy kezdésnek olyat kell írni. De eredményt elérni csak eredeti történettel lehet, mert nem mindenki szereti a csontog lerágott történetelet. De most csak gyakorolja aa helyesírást és még ne tépje magát az egyediség miatt.

Második voltam.

2014. aug. 12. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
A helyesírásra azért figyelj ;)
2014. szept. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!