Nem tudnátok ajánlani egy jó könyvet?
Szia!:)
Én az utóbbi időben több jó könyvet is olvastam, nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, úgyhogy írok romantikusokat is, mert én szeretem őket:
Stephen King: Tortúra. (egy híres író kálváriája egy elmebeteg nő otthonában, aki foglyul ejtette, hogy írjon egy regényt csak neki és nincs olyan, amit ne tenne meg, hogy ezt elérje, a címe magáért beszél)
Debbie Macomber könyvei (számomra ezek egybeforrtak az olyan estékkel, amikor már délután ötkor pizsit veszek, és egy pléddel, a könyvvel meg egy pohár vaníliás teával befészkelem magam az ülőgarnitúrára és ott ülök a könyv utolsó lapjáig:)) Amúgy ez olyan családregény, romantikus kategória, kissé régi vágású, de érdekes szereplőkkel.
Danielle Steelt is olvastam elég sokat mostanában: a Zoya, a Gyalázat és az A sors kereke számomra felejthetetlen élmények voltak.
Ezenkívül Robin Cook könyveit is imádom és csak ajánlani tudom mindannak, aki nem retten vissza a témától.
Ja és Stephen Kingtől az A menekülő ember.
Jó olvasgatást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!