Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem tudnátok ajánlani egy jó...

Nem tudnátok ajánlani egy jó könyvet?

Figyelt kérdés
Én NEM olyan könyvre gondoltam amiben vámpírok meg vérfarkasok vannak.. Lehetnek bűnüggyel (NCIS) foglakozó könyvek meg kórházas meg lehet könyvsorozatos is akár kórházas végül is mindegy de legyen nagyon jó :)

2014. aug. 8. 18:48
 1/4 anonim válasza:

Szia!:)

Én az utóbbi időben több jó könyvet is olvastam, nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, úgyhogy írok romantikusokat is, mert én szeretem őket:

Stephen King: Tortúra. (egy híres író kálváriája egy elmebeteg nő otthonában, aki foglyul ejtette, hogy írjon egy regényt csak neki és nincs olyan, amit ne tenne meg, hogy ezt elérje, a címe magáért beszél)

Debbie Macomber könyvei (számomra ezek egybeforrtak az olyan estékkel, amikor már délután ötkor pizsit veszek, és egy pléddel, a könyvvel meg egy pohár vaníliás teával befészkelem magam az ülőgarnitúrára és ott ülök a könyv utolsó lapjáig:)) Amúgy ez olyan családregény, romantikus kategória, kissé régi vágású, de érdekes szereplőkkel.

Danielle Steelt is olvastam elég sokat mostanában: a Zoya, a Gyalázat és az A sors kereke számomra felejthetetlen élmények voltak.

Ezenkívül Robin Cook könyveit is imádom és csak ajánlani tudom mindannak, aki nem retten vissza a témától.

Ja és Stephen Kingtől az A menekülő ember.

Jó olvasgatást!:)

2014. aug. 8. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és köszönöm a segítséget, már gondoltam rá ogy vesze egy Danielle steel kötetet de így ,ásr biztos hogy veszek egyet.. Egyenlőre most maradok a Danielle Steel kötetnél de persze vadászok még könyveket...:)
2014. aug. 8. 20:29
 3/4 anonim válasza:
képregényeket nézz! :D
2014. aug. 8. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Már akartam de aztán elment tőle a kedvem... :/
2014. aug. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!