Mi a velemenyetek a fanfiction-omrol?
thomasmullerfanfiction.blogspot.com
Thomas Muellereln kivul mas is van rajta.
Irjatok velemenyt, legyszi :) Akar kommentet is valamelyik reszhez. Nagyon halas lennek!
Ui.: Bocsi az ekezetek miatt.
A legelső írást olvastam, az első térelválasztóig, a mozis képnél. Jól fogalmazol, nem találkoztam elgépelésekkel vagy helyesírási hibákkal, formailag rendben van a szöveg. A stílusodon kellene csiszolni, hogy ne legyen ennyire száraz. Az első bekezdésben gyakorlatilag csak tényeket tudunk meg a kézilabdáról, nem érzékelem, hogy a narrátor ezt maga is megélte, megszenvedte. Jobb lenne néhány konkrét eset leírása az általánosságok helyett; azt javasolnám, vedd elő a kedvenc könyveidet, és próbáld meg ellesni, hogyan adnak át információt az írók. A másik dolog, ami zavart, hogy olvasóként nem voltam képben. Miután az edző a legelső mondatban lányoknak szólítja őket, úgy képzeltem el az egész jelenetet, hogy lányok edzenek. Aztán jöttek a nevek, amik inkább fiúsan hangzanak, de nem tudtam, hogy ezek családnevek vagy keresztnevek. Csak amikor már többször szerepelt a Mario név, akkor kezdett világos lenni, hogy fiúkról szól az írás. Szóval oké, hogy az edzők viccből szokták lányoknak hívni a fiúkat, de ez itt nagyon félrevezető volt, mivel a jelenetet az olvasó csak a te szavaidból ismeri meg, nem pedig filmen látja.
Szóval a véleményem összegezve: Jó fogalmazásmód, tömör, világos mondatok. Dolgozni kell az érzékletesebb kifejezésmódon és az információ megfelelő átadásán. Érezni, hogy még kezdő vagy, de szerintem van érzéked az íráshoz.
Lányokról van szó! Egy női kézilabda csapatról! Mario egy teljesen másik szereplő, aki az edzés végén megjelent, mert a főszereplő lány legjobb barátja. Köszönöm az értékelést, de szerintem az eléggé egyértelmű, hogy a Savannah női név. Ráadásul a prológusból kiderül, hogy egy női kézilabdázóról szól a történet. Miért edzene fiúkkal?
Amúgy köszönöm, megfogadom a tanácsokat!
Szia! :) Szerintem tök menő...
Csak egyetlen egy jiba van benne...
Thomas az én férjecském... :)
És nem engedem senkinek ;)
Kőcsönbe' sem...
Szóval bocsi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!