Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olyan nevet keresek ( férfinak...

Olyan nevet keresek ( férfinak ), ami T - vel kezdődik, és van benne " x "?

Figyelt kérdés
Kicsit furán hangozhat. Egy fantasy - szerepjáték ( történethez ), kéne egy ilyen név nekem. A fantasy műfaj kedvelői, lehet kicsit kreatívabban tudnának hozzá állni a dologhoz. :) Én is keresgélek közben, hátha ráakadok az interneten, viszont akinek van a zsebében ilyen név, és szívesen megosztaná velem, annak nagyon megköszönném, egy zöld manccsal :)
2014. aug. 6. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Konkrét ötletem nincs, de hasonló kérdésnél valaki adott egy linket. Szerintem jópofa. :) Hátha te is tudod használni:

[link]

2014. aug. 6. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Tenox :) Most találtam ki, talán használ ható :)))
2014. aug. 6. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
styx mint a folyó:)
2014. aug. 6. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
jaj nem néztem hogy t-vel kezdődjön bocsi:)
2014. aug. 6. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Húha, megleptetek, nem hittem volna, hogy ennyien írtok! :) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! A linket, amit kaptam, természetesen átfogom nyálazni :D

A Tenox névben pedig valami megfogott! :D Viszont a Styx is elgondolkodtatott. Hm.

Nagyon köszönöm mégegyszer! :D Természetesen, adtam egy zöld kezecskét mindenkinek :)

2014. aug. 6. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Trix,Tyxon,Taxon

Kombináltam de ezek hangzanak legjobban...:)

2014. aug. 7. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!