Olyan nevet keresek ( férfinak ), ami T - vel kezdődik, és van benne " x "?
Figyelt kérdés
Kicsit furán hangozhat. Egy fantasy - szerepjáték ( történethez ), kéne egy ilyen név nekem. A fantasy műfaj kedvelői, lehet kicsit kreatívabban tudnának hozzá állni a dologhoz. :) Én is keresgélek közben, hátha ráakadok az interneten, viszont akinek van a zsebében ilyen név, és szívesen megosztaná velem, annak nagyon megköszönném, egy zöld manccsal :)2014. aug. 6. 20:08
1/6 anonim válasza:
Szia!
Konkrét ötletem nincs, de hasonló kérdésnél valaki adott egy linket. Szerintem jópofa. :) Hátha te is tudod használni:
2/6 anonim válasza:
Tenox :) Most találtam ki, talán használ ható :)))
4/6 anonim válasza:
jaj nem néztem hogy t-vel kezdődjön bocsi:)
5/6 A kérdező kommentje:
Húha, megleptetek, nem hittem volna, hogy ennyien írtok! :) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! A linket, amit kaptam, természetesen átfogom nyálazni :D
A Tenox névben pedig valami megfogott! :D Viszont a Styx is elgondolkodtatott. Hm.
Nagyon köszönöm mégegyszer! :D Természetesen, adtam egy zöld kezecskét mindenkinek :)
2014. aug. 6. 22:10
6/6 anonim válasza:
Trix,Tyxon,Taxon
Kombináltam de ezek hangzanak legjobban...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!