Ti elkezdenétek olvasni egy olyan könyvet, ami így kezdődik?
A zene átjárja a testemet, érzem a ritmust. A kedvenc számom megy, de pont most rendeltem egy újabb pohár brandyt. Szemmel láthatólag bejövök a pincérfiúnak. Hosszú szempillái, szürke szeme, barna, göndör haja van. Nem izgat, de mivel rossz vagyok, szemezek vele, és tartom a szemkontaktust. Mélyen a bárpult fölé hajolok, hogy lássa jól kimért dekoltázsomat. Elkerekedik a szeme, zavarba jön.
-Megkaphatnám már végre?-szólok rá csípősen, mikor látom, hogy elbambul.
-Hogyne, persze. Elnézést.
Egy pillanat múlva elém teszi az italt, s én egy jó nagyot kortyolok. Égeti a torkom, de épp ez a jó benne. Különös módon nem vagyok drog hatása alatt, mint minden pénteken és szombaton, amikor bulizni megyek. Erről szól az életem: drogok, pia, szex. Egyből lehúzom a brandyt és megyek táncolni…vagy inkább flörtölni? Egy csomó jó pasi van, de csak játszom velük. Már rég eldöntöttem, hogy nem akarok barátot. Ezzel ellentétben, az egyik hobbim a szex.
Nem szimpi a karakter.
Ettől függetlenül lehet jó könyv, de nem is tudom, hogy rászánnám-e magam az elolvasására.
Érdekesen hangzik, bár lehet, hogy a továbbiakban sablonos lenne. Több kéne ahhoz, hogy eldöntsem, el akarom e olvasni.
Mindenesetre szerintem jó kezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!