Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Battle Royale 13 évesen?

Battle Royale 13 évesen?

Figyelt kérdés

Az éhezők viadala a kedvenc könyvem és tudom, hogy ez sokkal durvább, én szeretném elolvasni. Mit gondoltok? Mi benne az ijesztő? És pontosan miről szól?

L

2014. aug. 4. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Erről szól:

"Valahol, valamikor egy diktatórikus távol-keleti országban, az állami vezetők kegyetlen kísérletet eszelnek ki: negyvenkét középiskolást egy lakatlan szigeten arra kényszerítenek, hogy életre-halálra megvívjanak egymással. Géppisztolytól kezdve a sarlón át a konyhai étkészletből származó villáig, bármilyen fegyver a rendelkezésükre áll… A Programnak csak egyetlen túlélője lehet: a győztes. Takami Kósun regénye – melyet gyakran neveznek a 21. századi Legyek urának – botrányos karriert futott be. Bár megjelenését a japán kormány is ellenezte, a regény 1999 óta több kontinensen vezeti a sikerlistákat, számos feldolgozást ért meg."

Én 14 évesen olvastam, még jóval az Éhezők Viadal megjelenése előtt. Nekem abszolút nem volt ijesztő, inkább megdöbbentő. Én mondjuk sose voltam egy "lányos lány", mindig is jobban bírtam a vért, meg az ilyen könyveket.

2014. aug. 4. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

És van a Battle Royale és az Éhezők Viadala között egy közepesen durva könyv?

2014. aug. 4. 21:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg William Golding - A Legyek Ura vagy Isamu Fukui - Truancy?
2014. aug. 4. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Legyek Urát még nem olvastam, de már nagyon régóta listán van. Truancy annyira nem volt vészes, az mondjuk hogy a kettő között van :)
2014. aug. 5. 00:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy túl széplelkű, mehet a BR, de még véletlenül se nassolj olvasás közben, mert lehet viszontlátod :) Elég sokkoló, de az éhezők viadalához képest csak undorítóbb.
2014. aug. 6. 02:05
 6/6 anonim ***** válasza:
American Pscyho :3
2015. febr. 5. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!