Egy történetet írok és hiányzik egy név. Egy angol név kellene, egy 17-18 éves fiúnak. Kicsit punkos beütése van, egy kis rockkal keverve. Bővebb jellemzés lent. Milyen név illik hozzá?
Egyik fülébe 4, másikban 2 piercing, valamint egy a szájában. Vékony, nem túl izmos(nem izomagyú),magas. Feketésbarna(természetes) haj, ruházata laza, stílusosan szakadt(kicsit punkos), de inkább sötétebb színben.
-------------
Szóval ilyesmi srácnak kellene egy jó angol név, de határesetnek lehet német vagy olasz. Előre is hálás vagyok a segítségekért :)
1. válaszolónak: Elsőre nekem megtetszett a név,de valahogy annyira rövid :/ 3 betű, és még kimodva is rövid.. pedig tetszett és köszi azért :)
2. válaszolónak: A Ryan -en már sokat gondolkoztam az nagyon bejött, csak kicsit fura vele megbékélnem xD de ha más nem lesz akkor valszeg ennél maradok :D köszi a választ
Eric, Fox, Will, Darren, Zeke, Nev, Leo, Oliver, Jace, Colin, Dean, Sean, Neil, Dominic, Tanner (ez a személyes kedvencem), Robin, Louis, Rupert, Josh, Jake, James, Abe, Trent
Ezek jutottak eszembe. Remélem tudtam segíteni!
Esetleg itt keresgélhetsz:
Jace-t szeretjük :) Pláne, ha a vezetékneve Lightwood
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!