Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy történetet írok és hiányzi...

Egy történetet írok és hiányzik egy név. Egy angol név kellene, egy 17-18 éves fiúnak. Kicsit punkos beütése van, egy kis rockkal keverve. Bővebb jellemzés lent. Milyen név illik hozzá?

Figyelt kérdés

Egyik fülébe 4, másikban 2 piercing, valamint egy a szájában. Vékony, nem túl izmos(nem izomagyú),magas. Feketésbarna(természetes) haj, ruházata laza, stílusosan szakadt(kicsit punkos), de inkább sötétebb színben.

-------------

Szóval ilyesmi srácnak kellene egy jó angol név, de határesetnek lehet német vagy olasz. Előre is hálás vagyok a segítségekért :)

2014. aug. 4. 15:15
1 2
 1/11 Barbixo válasza:
Nekem most így hirtelen az Ive jutott eszembe.
2014. aug. 4. 15:29
 2/11 anonim válasza:
Adam,Aron,Cevin,Bill,Tom,Peter,Alex,Damon,Ryan,David :p Remélem tudtam segíteni :P :) :3
2014. aug. 4. 15:36
 3/11 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: Elsőre nekem megtetszett a név,de valahogy annyira rövid :/ 3 betű, és még kimodva is rövid.. pedig tetszett és köszi azért :)

2. válaszolónak: A Ryan -en már sokat gondolkoztam az nagyon bejött, csak kicsit fura vele megbékélnem xD de ha más nem lesz akkor valszeg ennél maradok :D köszi a választ

2014. aug. 4. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Eric, Fox, Will, Darren, Zeke, Nev, Leo, Oliver, Jace, Colin, Dean, Sean, Neil, Dominic, Tanner (ez a személyes kedvencem), Robin, Louis, Rupert, Josh, Jake, James, Abe, Trent

Ezek jutottak eszembe. Remélem tudtam segíteni!

Esetleg itt keresgélhetsz:

[link]

2014. aug. 4. 18:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)) Jace lett
2014. aug. 4. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Jace-t szeretjük :) Pláne, ha a vezetékneve Lightwood

:DDD

2014. aug. 4. 18:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Felőlem Herondale vagy Wayland is lehet xD
2014. aug. 4. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, az lemaradt :) Meg a Morgenstern is :) (bár, ha jól emlékszem így sosem hívta magát)
2014. aug. 4. 18:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert az nem, csak elhitették vele. Végülis igazából Herondale de Lightwoodnak mondják :D
2014. aug. 4. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem baj, Wayland se volt soha, mégis 16 évig annak hitte magát :)
2014. aug. 4. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!