Miről írjak könyvet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Könyvet szeretnék írni, azt is tudom, hogy naplóról, viszont nem tudom, hogyan kezdjem el. A válaszaitokat köszönöm előre is!2014. aug. 1. 20:50
11/16 anonim válasza:
Köki, oki?
Inkább ne írj te könyvet...
12/16 A kérdező kommentje:
... a könyvembe nem írnák ilyet ... -_-
2014. aug. 3. 11:24
13/16 anonim válasza:
"Könyvet szeretnék írni, azt is tudom, hogy naplóról..."
Miről írj könyvet? Hát a naplóról! De azért hagy ki a köki, oki szavakat. ja és nem célszerű belerakni azt sem, hogy "írnák" Hacsak 'ők nem írnák' :)
14/16 anonim válasza:
mondjuk a grönlandi sarkkörös szén és nehézfémkitermeléses karteles grönlandi választáselcsalásos krimis történet
vmi ilyesmit bár erről már én is írok szal FIGHT
15/16 anonim válasza:
Naplóról? A "napló írás", túlzottan is sablon. Rettenetesen. De olyannyira, hogy nem részletezem. Lefogadom, hogy egy gimnáziumba járó, átlagos csajnak megtetszik az a bizonyos "Cortez" (húdemenőhelyesfiú) és beleszeret. STOP IT! Kedves kérdező, elmondom miről írj. Habár aprócskát ez is közhely, de ez csak az ötletrohamomnak egy része. Írj egy árva kislányról, aki megakar szökni az árvaházból; vagy egy cigány kisfiúról, aki több akar lenni, mint családja összességében és elkezd tanulni; vagy egy négy ujjú tinédzser lányról, aki zongorázni akar mindennél jobban. De minek írom le? Úgy sem valósítod meg, mert csökönyösen ragaszkodsz a naplóhoz. Hjaj. Ha már sablont adsz ki a kezeid közül, akkor te a "tálalást" célzod meg. Szépen fogalmazni, és a szókincsed érdekében sokat olvasni [nemcsakponyvát], figyelj a központozásra, nincsenek hangulat jelek, helyesírás (!!!), kevés románc, sok kaland. Ha szeretnéd szívesen bétázom neked, de akkor írj privátban, én is blogolok, akkor segítek belépni a " bloggerek világába "
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó olvasónak, megfogadom a tanácsod
UI.: Te is olvastad a Szent Johanna Gimi-t?
2014. aug. 6. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!