Melyik a legizgalmasabb kötete a Harry Potter könyveknek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 23:58
21/32 anonim válasza:
szerintem így megy--->1-->2-->3-->4-->5-->6-->7
mert ahogy fonódnak a szálak egyre izgalmasabb a story :)legalábbis nekem :D
22/32 anonim válasza:
Én azt szerettem, hogy a könyvek úgy jelentek meg, ahogy én is gyerekből felnőtt lettem. harryvel együtt nőttem fel, és mindig egyre összetettebb, bonyolultabb és izgalmasabb és harry is egyre érettebb, ahogy én is az lettem. mindig az a rész volt nekem való ami épp megjelent x):P az nem tetszik, hogy az ilyen kiadók honlapján a gyerekkönyvek közé van sorolva. az első kettő után már nem gyerekkönyv. zseniális imádom hp az örök kedvenc :)én is azok közé tartozom akik így váltak könyvmollyá:D
24/32 anonim válasza:
nekem az utolsó 3 tetszik a legjobban. A 7.-nél viszont hiányzik a Roxfort.
25/32 anonim válasza:
Szerintem a 7., mert ott végre minden kiderül ^^
27/32 anonim válasza:
28/32 anonim válasza:
Szerintem a harmadik a legizgalmasabb, egyszerűen imádom. :) Mindegyik résznél számolom, hogy hányszor olvastam el, és a harmadikat 31-szer, de még soha nem éreztem úgy, hogy néhány oldalt lapozni kellene, mert uncsi. :) Imádom!
29/32 anonim válasza:
egyértelmű hogy a 7... [:
de talán még a 4 és a 3......
30/32 anonim válasza:
Sztem mind elég izgalmas.. de 3. 7. esetleg 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!