Melyik a legizgalmasabb kötete a Harry Potter könyveknek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 23:58
11/32 anonim válasza:
Sztem a legjobb a 7., aztán a 6., 4.,2., 3.,1.,és nekem az 5. tetszett legkevésbé, bár izgalmas volt, meg minden, meg már kezdett benne kialakulni a vége, de nekem nem tetszett az, h Harry végig szív.
12/32 anonim válasza:
Nekem a hatodik rész eddig :D De a hetedikkel még nem is találkoztam :D De a hatodik, a sok féltékenykedéssel... háhh :D
13/32 anonim válasza:
sztem a 6.ban voltak a legizgalmasabb jelenetek.pl mikor mennek dumbledor-al a barlangba es a vizbol kijonnek azok a zombik.regebben olvastam es mar elfelejtettem h mi is a nevuk.na szerintem az 18 even aluliaknak nem ajanlott
15/32 anonim válasza:
7. a legjobb, de mind nagyon jó
16/32 anonim válasza:
Hát én még nem olvastam a(z) 1,2,3,4 köteteket,de már tervezem,hogy nyáron belekezdek 1-7-ig.A többit már kiolvastam és nekem az 5. kevésbé jött be , mint a(z)6,7.De azok nagyon jók voltak,szóval még egyszer kiolvasom az összeset.
17/32 anonim válasza:
nekem a 7, 4, 2
de amugy mindegyik
18/32 anonim válasza:
Nekem a Főnix Rendje (5.) a kedvencem.
20/32 anonim válasza:
szerintem az azkabani fogoly,de ez szubjektív
filmben is az a legpörgősebb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!