Milyen könyveknek hívják azokat amelyek nem happyendel végződnek?
Figyelt kérdés
úgy tudom van ezeknek egy összefoglaló nevük, vagy talán szerző név :|2010. aug. 10. 23:47
2/6 anonim válasza:
Dráma vagy Tragédia (?)
Én sem vagyok biztos benne.
3/6 anonim válasza:
sadend :) Am sztem tragédia. Mert asszem úgy van, hogy van a dráma és azon belül van a tragédia és a komédia (meg asszem a tragikomédia is ide tartozik) Szal a tragédia ugye ami szomorú, a komédia meg a vicces.
4/6 anonim válasza:
A dráma az nem olyan, hogy versekben van megírva? Mint a Rómeó és Júlia, Az Antigoné meg a Tartuffe.
5/6 anonim válasza:
Tragédia! Mivel tragikus a vége.
6/6 anonim válasza:
A ,,nem happy end vég" nem feltétlen jelenti azt,hogy tragikus a vége. A tragédiában általában elég sokan feldobják a talpuk a végére..., de a könyv, aminek a vége nem happy end, az nem tragédia, mert nem hiszem,h mindenki meghal benne :) De lehet,hogy én tévedek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!