A magyarok miért csinálnak más borítót a könyvekre?
Figyelt kérdés
Nem egy könyvnél láttam, hogy a borító teljesen más, mint amit az adott országban kiadnak. Legyen az Harry Potter, vagy Stephen King művei.2014. júl. 29. 12:48
1/4 anonim válasza:
Mert sokszor olcsóbb sajátot csinálni, mint kifizetni az eredetit.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom. De szerintem van pár borító, ami szebb lett. Legalábbis szerintem. Pl. A vér éneke c. könyvnél is. Sokkal jobban tetszik a magyar.
Lehet, hogy a saját ötletük jobban tetszik nekik.
3/4 anonim válasza:
A borítógrafika terjesztési jogait külön meg kell venni, nem jár együtt a regénnyel, így spórolnak, a magyar grafikusok olcsóbbak.
4/4 Teutor válasza:
Nem a magyarok csinálnak újat. Nálunk általában az amerikai kiadást fordítják le, így az amerikai borítóval jelenik meg nálunk. Nézd meg ezeknél: Harry Potter, Percy Jackson, Éhezők Viadala, Trónok harca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!