Szeretnék írni egy könyvet. Ez a cselekmény felkeltheti mások érdeklődését?
Az elején egy szorongással, hangulatingadozással küzdő meleg fiú mesélne E/1 személyben az életéről és családjáról. Egy húga van a fiúnak, de még csak 10 éves.
Miután bemutatta a fiú a "háttért", jönne egy ugrás.
Mondjuk 10 évvel később.
Rengeteg mindem történt, a fiú huga is mentális beteg lett.
Mind a ketten megkapták a Borderline személyiségzavar diagnózist. Az lenne a tervem, hogy külön-külön szemszögből leírom, hogy miket élnek át, milyen egy ilyen betegséggel együttélni. Minden lenne benne. Szerelem, akció.
Mivel ez a betegség kínzó érzésekkel jár, nem sokáig bírják. Miután "közösen szenvednek", és az életükbe még egy csapás is közbeszól, közösen döntenek arról, hogy nem töltik ígyvtovább mindennapjaikat és a könyv azzal érne véget, hogy véget vetnek az életüknek, mert a mindennapos szenvedésnél a halál sem lehet rosszabb.
Ez csak nagyon dióhéjban volt, rengeteg mellékszálat megterveztem már.
Mit szóltok hozzá?
Nagyon elcsépelt?
Nos... köszönöm az őszinte választ.
Igaz, fordított esetbe én nem adtam volna ilyen "hányadék" szöveggel a tudtodra, hogy egy kalap sz. r, amit tervezgettél..
Hát nekem tetszene, szerintem írd meg!
Viszont lehet az én hibám, de ezt nem értettem:
"Egy húga van a fiúnak, de még csak 10 éves."
Ezt úgy értetted, hogy a fiú 10 éves a könyv elején, vagy a húga?
Egyébként mondom, szerintem jó, szívesen elolvasnám.
Köszönöm a hasznos válaszokat! :)
Tényleg, mindegyik hasznos volt, átgondolom még a dolgot.
Ment a zöld pacsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!