Prorok Dóra kérdése:
A hüvösvölgyi suli 4-ben mit ír attila dórinak az emailban?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 16:37
1/2 anonim válasza:
SPOILER!!!
Azt, hogy nagyon sajnálja, ami velük történt a nyáron (hogy szakítottak), de ő már beletörődött és szerinte tudnak már harag nélkül beszélgetni.
Szó szerint:
"Szia Dóri!
Nem is tudom, hol kezdjem...
Ez a nyár azért nem egészen úgy alakult, ahogy terveztük. Én a magam részéről nagyon sajnálom, hogy ez lett velünk.
Elég sokáig tartott, mire rá bírtam venni magam, hogy írjak neked, de mostanra, úgy gondolom, elég sok idő telt el, és talán már tudunk harag nélkül beszélgetni.
Ha te is így gondolog, találkozhatnánk valamikor, szeretnék kérdezni tőled valami fontosat, amit jobb lenne személyesen.
Na? :)
A."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!