Kinek tetszett a "Hűvösvölgyi suli"?
Figyelt kérdés
Mert szerintem nagyon perverz.
(Az SZJG. után meg főleg nem jó!)
2014. máj. 9. 19:22
1/7 anonim válasza:
Perverz? Tudod, mit jelent ez a szó?
2/7 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy perverz.
Egyébként nem rossz, és meg van nekem, de azt nem tudom, hogy mikor fogom legközelebb elolvasni, mert annyira azért nem ragadott magával...
3/7 anonim válasza:
Az SZ.J.G.-t már próbáltam olvasni, de iszonyatosan lassú és unalmas... ellentétben a Hűvösvölgyi sulival!!! Sokkal jobb (szerintem). És elsőre azt hittem koppintás, de ha valamelyikőtök olvasta már tudja, hogy más a könyv stílusa, története stb. Összefoglalva a HŰVÖSVÖLGYI SULI nagyon király. ☺
4/7 anonim válasza:
Én vok az előző... csak annyit még, h kijött egy új könyv: "a hűvösvölgyi gimnázium B" itt is ikrekről van szó csak itt az egyik fiú a másik lány... na ez koppintás. röhej...
5/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszett, de perverz? Hát egyáltalán nem.
6/7 anonim válasza:
Olvasd el a Kalapos Évától a D.A.C 2. - Rázós utakon című könyvet és utána mond hogy ez perverz...
7/7 anonim válasza:
123 malna vagyok! még annyi hogy van egy régi könyv az a címe hogy : Micsoda Mázlista Vagyok Azt olvasd el az a nagybetűs PERVERZSÉG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!