Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek tetszett a "Hűvösvölgyi...

Kinek tetszett a "Hűvösvölgyi suli"?

Figyelt kérdés

Mert szerintem nagyon perverz.

(Az SZJG. után meg főleg nem jó!)

2014. máj. 9. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Perverz? Tudod, mit jelent ez a szó?
2014. máj. 10. 07:38
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem mondanám, hogy perverz.

Egyébként nem rossz, és meg van nekem, de azt nem tudom, hogy mikor fogom legközelebb elolvasni, mert annyira azért nem ragadott magával...

2014. máj. 10. 17:12
 3/7 anonim válasza:
100%
Az SZ.J.G.-t már próbáltam olvasni, de iszonyatosan lassú és unalmas... ellentétben a Hűvösvölgyi sulival!!! Sokkal jobb (szerintem). És elsőre azt hittem koppintás, de ha valamelyikőtök olvasta már tudja, hogy más a könyv stílusa, története stb. Összefoglalva a HŰVÖSVÖLGYI SULI nagyon király. ☺
2014. máj. 11. 17:13
 4/7 anonim válasza:
Én vok az előző... csak annyit még, h kijött egy új könyv: "a hűvösvölgyi gimnázium B" itt is ikrekről van szó csak itt az egyik fiú a másik lány... na ez koppintás. röhej...
2014. máj. 11. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszett, de perverz? Hát egyáltalán nem.
2014. júl. 1. 18:33
 6/7 anonim válasza:
100%
Olvasd el a Kalapos Évától a D.A.C 2. - Rázós utakon című könyvet és utána mond hogy ez perverz...
2014. júl. 9. 10:50
 7/7 anonim válasza:
123 malna vagyok! még annyi hogy van egy régi könyv az a címe hogy : Micsoda Mázlista Vagyok Azt olvasd el az a nagybetűs PERVERZSÉG!
2014. júl. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!