OLVASÁS? VAGY MÁR FELESLEGES?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15éves vagyok és eddig nem igazán szoktam olvasni..szóval inkább más elfoglaltságom van olvasás helyet...de nagyon sok helyen hallottam/olvastam (azért szoktam olvasni csak nem könyvet), hogy az olvasás nagyon fontos, mert szókincset és beszédkészséget fejleszt.Ha esetleg most elkezdtek olvasni sok könyvet, akkor fejlődhetek még, vagy már késő2014. jún. 19. 13:15
11/12 anonim válasza:
Soha nem késő. :) Kezdj olvasni, remélhetőleg találsz valami jó könyvet, ami felkelti az érdeklődésedet... Még akár igazi könyvmoly is lehet belőled.
És igen, fejleszti a szókincset és a beszédkészséget, meg a képzelőerőt is. :)
12/12 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom a Büszkeség és balítélet c. könyvet. Nekem nagyon bejött. Ha ez tetszett, akkor a Jane Eyre c. könyvet is imádni fogod, britt irodalom. De, ha nem, akkor kezdheted mondjuk Szabó Magda regényeivel, példaul Abigél. Jó szórakozást! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!