Mi a véleményetek erről a részletről? (saját)
- Még csak 15 éves volt. Több cigit szívott el, mint amennyit egy átlagos tüdő el tudna viselni. Már nem tartom számon hányszor segítettem neki holt részegen kimászni az árokból, totál bedrogozva hazajutni vagy, hogy hány részeg fazon karjaiból mentettem ki. Nem, nem volt tökéletes, de élvezte az életet. Nem akart megfelelni az embereknek. Nem érdekelte, hogy a falu egy
drogos r*bancnak tartja vagy, hogy a saját szülei letagadták. De tudják mitől lett ilyen? Le merem fogadni, hogy nem. Nem ismerték, nem tudtak róla semmit, és most ott fekszik abban az átkozott koporsóban, az én legjobb barátnőm, Stephanie Weil.
A lány egyébként nem halt meg, kómában van és megálmodja a temetését. A történet persze nem csak erről szól, folytatni fogom.
Kicsit kevés. Mármint elég rövid a részlet. Nem tudjuk, hogyan oldod meg a párbeszédes részeket, pedig ez fontos lenne. Tegyél ki egy hosszabb részletet!
De ez csak tipp, mert ebből is lehet azért látni, hogy nem írsz te rosszul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!