Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elkezdtem írni egy könyvet,...

Elkezdtem írni egy könyvet, eddig jutottam. Eddig milyen? Bocsánat a helyesírási hibák miatt, csak volt hogy félrenyomtam.

Figyelt kérdés

bekanyarodta a házhoz,majd szép lassan kiszálltam az autóból.borús idő volt.A tiszta világoskék eget eltakarta megannyi fekete felhő,a fák lombjai szinte az aszfaltig lehajoltak a széltől.bezártam magam mögött az autót és elindultam a házfelé,a házfelé,ahol felnőttem.az emlékek sokasága ugrott be.bármerre néztem megannyi emlék kép.ahogy fára néztam,ami a kis sárga ház mellett állt rögtön beugrott ahogyan két testvéremmel felmászunk rá,és esszük róla a cseresznyét.elfordítottam fejem,és szemben álltam a terasszal,ahol éjszakákat,nappalokat sírtam át édesanyám ölébe borulva.akaratlanul is elmosolyodtam.szívemet melegség öntötte el,éreztem hogy itthon vagyok.furcsa érzés volt 1 év után otthon érezni magam. nagy sóhaj után elindultam a bejárati ajtó felélenyomtam a kilincset,majd halk és lassú léptekkel elindultam befelé.ahogy a konyhafelé léptem anyukám a léptekre rögtön felkapta a fejét,s mikor meglátott könny szökött a szemébe.

-anyukám!-mondtam félig sírva félig nevetve-annyira rég volt mikor utoljára láttalak.-ölelttem át szorosan.

-milyen volt az út?és milyen volt angliában?hogy vagy?-simította végig arcom,puha kezeivel.- jajj,annyi kérdést szeretnék feltenni.

-tedd,csak várd meg még kipakolok.- amikor a szobámba léptem,mindtha csak 5 perce leugrottam volna a boltba,ugyanúgy volt,ahogyan itt hagytam.az íróasztalomon,ami a sarokban volt,ugyanaz a rumli.szanaszét hevertek az ágyamon a ruhák,a szekrényajtó tárva nyitva.hát igen,anya megmondta akkor is,nem fog utánam pakolni.:) kinyitottam a szekrény másik ajtaját is,ahogy kinyilt , megláttam a képpekel teleragasztott fatáblát.kivettem,leültem és egytől egyik végignéztem őket.az első képen én vagyok és két bátyám,gergő a legidősebb,és andris a középső tesó.:) mindannyian kicsik voltunk.kicsik,és gondtalanok.a többi képen szép lassan felnövünk.mindannyian.az utolsó képeken pedig a barátommal vagyunk.azelőtt készültek hogy kimentem dolgozni angliába.felhőtlen boldogság nemcsak a széles mosolyokból látszódik,hanem szemünkből is,ahogyan sorosan átoleljük egymást és mindketten mélyen a másik szemábe nézünk.igen,életem legboldogabb időszaka.ez az egy év,amit kinn töltöttem,leginkább arra volt jó,hogy megtudja az ember mennyire is tudnak hiányozni neki az emberek,az emberek akiket szeret.és akkor elértem a végére.itt rajta van mindenki.ezt a képet anyukám ragasztotta rá akkor,mikor én már javában elmentem.6en vannak rajta.Gergő mellett egy parna ,rövidhajú lány foglalt helyet.andris mellett,pedig egy sz őke hosszuhajú picike lány állott.édesanyám,édesapám pedig egymásbakarolva állnak.a kép mellé pedig azt a képet ragasztották,amit postán küldtem nekik.ezen a képen a bing ban előtt állok,hosszű sötétbarna hajamba belefúj a szél,kezemben pedig egy mackót tartok,azt a mackót,amelyet 7éves koromban kaptam szülinapomra.ezen a napon töltöttem be a 17.szörnyű volt a családom nélkül ünnepelni.

2014. jún. 16. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A helyesírási hibáktól eltekintve kicsit szétszórt, de olvasható. Egyes szám első személyben nehéz írni és fogalmazni. Így azt a látszatot kelti , hogy veled történtek az események. Igen ám , de mi lesz ha egy másik szereplő szemszögéből fogod bemutatni az eseményeket? Nem lehetsz minden szereplő te. :-)
2014. jún. 18. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
És most miért nem írtál nagybetűket??? De ez akkor is halál unalmas... De komolyan, én olyan részletet tennék ki ide, ami megfogja az embereket és be is mutatja az írás technikámat. Ezt nem csak a helyesírási hibák miatt nehéz olvasni... Ha nem történik benne valami nagyon gyorsan szerintem senki nem akarja majd elolvasni a folytatást... Bocsi de így gondolom.
2014. jún. 23. 11:27
 13/14 anonim válasza:
BIG BEN
2014. jún. 27. 19:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Most úgy tekintek az írásodra, mint ha egy blogon olvastam volna, és én egy megjegyzést hagyok magam után. Számomra is lehengerlő volt elolvasni a válaszokat, de igaz ami igaz: borzalmas a helyesírásod. Ha eltekintek a vesszőhibák és a helytelen szavak mellett, még mindig akad javítanivaló. Sokszor ismételsz, lehet hogy ez egy bizonyos hatást akar kelteni, de kicsit idegesítő, na meg hogy minden tárgyról elmondod, hogy "...az a mackó, az a kép, az a fa..." ezt meg ezt eleveníti fel bennem. Figyelj, ez unalmas. Én is írok, és nagyon szeretem a leírásokat, főleg a "vissza emlékezős" fajtát. Nem így fogalmazok mint te, de gyanítom, hogy nem vagyok sokkal idősebb. Szóval én belerakok hasonlatokat, úgy írom le a dolgokat "mintha a szemem beszélni tudna". Fogadd meg te is, valamint olvass egy kicsit több könyvet, (lehetőleg, ne a ponyvák alját súrolja) hogy bővüljön a szókincsed, és választékosabban tudj írni. De azt még hozzá tenném, hogy akad olyan részek a "regényedben" amik arra utalnak, hogy pontosabb helyesírással,[A KÉSŐBBIEKBEN] te is érhetsz el sikereket. 14/L

2014. jún. 27. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!