Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elkezdtem írni egy könyvet,...

Elkezdtem írni egy könyvet, eddig jutottam. Eddig milyen? Bocsánat a helyesírási hibák miatt, csak volt hogy félrenyomtam.

Figyelt kérdés

bekanyarodta a házhoz,majd szép lassan kiszálltam az autóból.borús idő volt.A tiszta világoskék eget eltakarta megannyi fekete felhő,a fák lombjai szinte az aszfaltig lehajoltak a széltől.bezártam magam mögött az autót és elindultam a házfelé,a házfelé,ahol felnőttem.az emlékek sokasága ugrott be.bármerre néztem megannyi emlék kép.ahogy fára néztam,ami a kis sárga ház mellett állt rögtön beugrott ahogyan két testvéremmel felmászunk rá,és esszük róla a cseresznyét.elfordítottam fejem,és szemben álltam a terasszal,ahol éjszakákat,nappalokat sírtam át édesanyám ölébe borulva.akaratlanul is elmosolyodtam.szívemet melegség öntötte el,éreztem hogy itthon vagyok.furcsa érzés volt 1 év után otthon érezni magam. nagy sóhaj után elindultam a bejárati ajtó felélenyomtam a kilincset,majd halk és lassú léptekkel elindultam befelé.ahogy a konyhafelé léptem anyukám a léptekre rögtön felkapta a fejét,s mikor meglátott könny szökött a szemébe.

-anyukám!-mondtam félig sírva félig nevetve-annyira rég volt mikor utoljára láttalak.-ölelttem át szorosan.

-milyen volt az út?és milyen volt angliában?hogy vagy?-simította végig arcom,puha kezeivel.- jajj,annyi kérdést szeretnék feltenni.

-tedd,csak várd meg még kipakolok.- amikor a szobámba léptem,mindtha csak 5 perce leugrottam volna a boltba,ugyanúgy volt,ahogyan itt hagytam.az íróasztalomon,ami a sarokban volt,ugyanaz a rumli.szanaszét hevertek az ágyamon a ruhák,a szekrényajtó tárva nyitva.hát igen,anya megmondta akkor is,nem fog utánam pakolni.:) kinyitottam a szekrény másik ajtaját is,ahogy kinyilt , megláttam a képpekel teleragasztott fatáblát.kivettem,leültem és egytől egyik végignéztem őket.az első képen én vagyok és két bátyám,gergő a legidősebb,és andris a középső tesó.:) mindannyian kicsik voltunk.kicsik,és gondtalanok.a többi képen szép lassan felnövünk.mindannyian.az utolsó képeken pedig a barátommal vagyunk.azelőtt készültek hogy kimentem dolgozni angliába.felhőtlen boldogság nemcsak a széles mosolyokból látszódik,hanem szemünkből is,ahogyan sorosan átoleljük egymást és mindketten mélyen a másik szemábe nézünk.igen,életem legboldogabb időszaka.ez az egy év,amit kinn töltöttem,leginkább arra volt jó,hogy megtudja az ember mennyire is tudnak hiányozni neki az emberek,az emberek akiket szeret.és akkor elértem a végére.itt rajta van mindenki.ezt a képet anyukám ragasztotta rá akkor,mikor én már javában elmentem.6en vannak rajta.Gergő mellett egy parna ,rövidhajú lány foglalt helyet.andris mellett,pedig egy sz őke hosszuhajú picike lány állott.édesanyám,édesapám pedig egymásbakarolva állnak.a kép mellé pedig azt a képet ragasztották,amit postán küldtem nekik.ezen a képen a bing ban előtt állok,hosszű sötétbarna hajamba belefúj a szél,kezemben pedig egy mackót tartok,azt a mackót,amelyet 7éves koromban kaptam szülinapomra.ezen a napon töltöttem be a 17.szörnyű volt a családom nélkül ünnepelni.

2014. jún. 16. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Amíg a helyesírás és a tagolás nem megy, ne akarj könyvet írni.
2014. jún. 16. 17:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Neked nem tanították meg, hogy amikor elkészülsz átolvasod amit írtál és kijavítod a hibáidat? Mert ez így rémes, túl sok helyesírási hiba és szövegszerkesztési hiba. Nem is erőltettem, hogy elolvassam.
2014. jún. 16. 18:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Helyesírásra nagyon figyelj, a tagolásra is, és ha számokat írsz akkor tíz alatt mindig betűvel, mert szebben néz ki sok betű között a hét így leírva, mint így 7. Smile-at ne rakj bele, és egyszerű mondatokat se nagyon, próbáld bővíteni, leírni a dolgokat. A nagy kezdőbetűkre is ügyelj!! Amúgy alapnak jó, sok sikert az íráshoz!!;) Ha kell valami akkor nyugodtan írj, én is írogatok.:)
2014. jún. 16. 18:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik mondatnál abba kellett hagynom, mert megfájdult a szemem...

Nem ismered a nagybetűket?

Ez így olvashatatlan, és ezt nem lehet az elütésekre fogni. Egy szégyen ilyet kirakni még ide is, nemhogy az ilyesmit "regénynek" nevezni!

2014. jún. 16. 19:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez kicsit több, mint "csak volt hogy félrenyomtam". Ez szörnyű. Nem sokáig olvastam, de a hibáktól eltekintve - elég kiforratlan a szöveg. Gyerekes.
2014. jún. 16. 22:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Hali! Borzalmas.
2014. jún. 17. 09:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Most úgy teszek mintha a helyesíráysal, tagolással nem lenne semmi baj, mert arra kértél. De azért be kell vallanod magadnak, hogy ez több mint félreütés!

Nekem őszintén nem tetszett. Nagyon sokat ismételgetsz szavakat. Tudom hogy drámai és kiemelő szerepet akar játszani a szövegben ez, de annyit csinálod ezt egy ilyen rövid szövegben, hogy elveszíti a hatását. Kissé unalmas is és az írásmódod is kiforratlan. Szóval nem tetszett. Bocsi. Gyakorolj sokat ! (És helyes írást is!!!!!!! )

2014. jún. 17. 15:03
 8/14 A kérdező kommentje:

mindenkinek teljesen igaza van.átolvastam és mindent újraírtam.kijavítottam stb..és ahogy olvastam rájöttem hogy máskor inkább nem fáradtan hajnali 1kor fogom írni,mert úgy nagyon nem tudok odafigyelni.a szóismétlést pedig szintén megcsináltam.A nagybetűt is kijavítottam. ez az egész csak gyakorlás próbálkozás.tudom ilyen fiatalon,mint amilyen én vagyok,nem fog menni az írás.nagyon szeretném ezt csinálni.sokan mondták már,hogy van hozzá fantáziám,csak a megfogalmazást kell még gyakorolni.és köszönöm a véleményeket.:)

ui:tudok helyesen írni! :D

2014. jún. 17. 15:41
 9/14 anonim ***** válasza:
A helyesírás az előbbi mondataidban sem sikerült valami jól...
2014. jún. 17. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, de valami nagy baj lehet veled...

Aki ennyire figyelmen kívül hagyja a központozást, a nagybetűk és a vesszők kitételét, az még egy sima iskolai dolgozatot sem tud megírni, nemhogy egy irodalmi művet!

Hihetetlen tiszeteltlenség az olvasó elé ilyen összevisszaságot "odahányni". Most nincs éjjel, de biztos vagyok benne, hogy nem olvastad át ezt az irományt, mielőtt elküldted. Ez pedig a minimum.

Tudsz "helyesírni"?

Nem látszik...

2014. jún. 17. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!