Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány órát lehet olvasni naponta?

Hány órát lehet olvasni naponta?

Figyelt kérdés
Nem rekordra gondolok, hanem mennyit olvassak? 1-2 órát vagy 7-8-at?
2014. jún. 6. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Huh??

Amennyit akarsz, nem?

Én néha egész nap olvasok, mert letehetetlen a könyv, aztán előfordul olyan is, hogy kb. egy hétig egyáltalán nincs időm olvasni, max. egy-egy tárgyalás előtt a bíróságon ilyen 10 perc, negyed órákat.

2014. jún. 6. 13:44
 2/5 Warren Scott ***** válasza:

Az egy-két óra ideális, mert annyi idő alatt lehet haladni az adott történettel is, és még nem fárasztja nagyon a szemed.

Persze ha letehetetlen történetet olvasol, akkor ameddig csak lehet, olvass! :D

2014. jún. 6. 13:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen annyit amennyit akarok, csak kíváncsi vagyok, hogy nem "terhelem"-e le az agyam vagy valami. Szóval minden nap 8 óra olvasás nem okoz gondot? :D
2014. jún. 6. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Az agyad nem, minden pillanatban millió inger éri. A szemed viszont elfáradhat. Érdemes óránként tíz-tizenöt percet pihenni (mozogni egy keveset), vagy ha fáj a fejed, abbahagyni.

Igazából annyit olvasol, amennyit akarsz vagy időd van rá. Én annak idején a nyári szünetben 14 órát olvastam naponta (ritkán 18 vagy 20 órát is), és még ez sem volt különösebben megterhelő, ellenben ez minden más rovására ment (házimunka, evés, alvás).

2014. jún. 6. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a választ.
2014. jún. 6. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!