Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok egy könyvet,...

Elolvasnátok egy könyvet, aminek ez e fülszövege?

Figyelt kérdés

Egyaránt a tartalom és a fogalmazás miatt is kérdezem? Aki ennyi alapján nem tudja eldönteni, annak küldhetek egy hosszabb tartalmaz is. Előre is köszönöm a válaszokat:)

A 17 éves lány, Alexis Fortis , igazságot akar. Megbüntetni azt, aki megkeserítette az élet azzal, hogy megölte családjat. A lány elutazik egy számára ismeretlen kisvárosba, hogy részt vegyen a Spero nevezetű programba, ami harcosokat farag az újrakezdeni vágyó fiatalokból. De vajon minden úgy van, ahogy azt Alexis hiszi? A szülei tényleg gyilkosság áldozatai lettek? Képes lesz a lány megküzdeni látomásaival, démonjaival, a harcosélettel és vajon meg tud bocsátani?

És igen, tudom hogy egy kicsit sablonosnak tűnik a sztori, de megpróbálom a lehető legtöbbrt kihozni belőle:)

2014. jún. 5. 14:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hogy fogalmaznád át?
2014. jún. 5. 16:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem tetszik, bár szerintem igazad van, így kissé sablonosnak tűnik. Én is átfogalmaznám a helyedben, egy kicsit lehet hosszabb, bemutathat több karaktert is. Nekem elküldhetnéd a történet tartalmát meg a szereplők jellemzését, engem érdekelne. :)
2014. jún. 5. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem írjad, de a megfogalmazáson még csiszolnék; de jó történet lehet belőle.
2014. jún. 5. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Elolvasnám, de a helyesírásra jobban is figyelhetnél.
2014. jún. 5. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy elolvasnám, mert tényleg kicsit sablonos, de amúgy ha egy kicsit csiszolsz rajta, szerintem lesz érdeklődés
2014. jún. 5. 20:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem olvasnám el és egy picit átfogalmaznám ezt a fülszöveget. :)
2014. jún. 6. 08:24
 17/19 dododen ***** válasza:
Egyenlőre nem olvasnám el,mert kicsinek érzem magam a történethez,de később mindenképpen nekifutnék. :)
2014. jún. 7. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik:) én kíváncsi lennék Alexis titokzatos múltjára...
2014. jún. 12. 11:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem sablonos, részemről felkelti az érdeklődést. :)
2014. júl. 14. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!