Elolvasnátok a könyvem? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Jenny egy átlagos 12 éves lány.De mikor szülei váratlan bejelentést tesznek,élete a feje tetejére áll.Ugyanis 11 "új testvért kap" a nyárra.Így ez lesz élete felejthetetlen nyara.De vajon milyen értelemben?2014. máj. 9. 18:21
1/12 anonim válasza:
Érdekes lehet, kíváncsi vagyok mi lehet az a váratlan bejelentés.
2/12 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi lettem!
Muszáj leírnod!!
4/12 A kérdező kommentje:
1.A váratlan bejelentés az,hogy 11 "új testvért kap" a nyárra.
2.köszi,kérdezhetsz róla még pár dolgot
3.???
2014. máj. 9. 19:41
5/12 anonim válasza:
Első vagyok, úgy értettem, nagyon kíváncsi lettem, hogy miért kaphat 11 "új testvért".
6/12 anonim válasza:
-Alternatív dimenziókból jönnek látogatni mert Jenny nagyon sikeres és tanulni akarnak tőle (kétlem) vagy mert Jenny nagyon nem sikeres és tanítani szeretnék.
-Szülei klónozták.
-Szülei lombikgyerekeket neveltek a pincéjükben hobbiból.
-Ideiglenes őrület miatt 11 gyereket örökbefogadnak (Egyáltalán lehet olyat?).
7/12 A kérdező kommentje:
A kérdesekre privátban válaszolok
2014. máj. 10. 10:18
8/12 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet.Bár 11 egy gyerek örökbefogadása...háááát....Nem is tudom. Ez egy könyv,egy mese,szóval nem kell feltétlen igaznak lennie.
Folytasd! :)
9/12 anonim válasza:
szerintem nagyon jó kereatív már én is nagyon kíváncsi vagyok ;)
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!Örülök,hogy ennyi embert érdekel.:)
Akit érdekel kérdezhet privátban
2014. máj. 12. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!