Tetszett claudia gray- evernight c. könyve?
egy csomó kritikát olvastam róla, amiben twilight-utánzatként emlegetik, és egy csomót fikázzák
szóval az érdekelne, hogy kinek tetszett igazából?
és érdemes megvenni a folytatását (STARGAZER)?
egy nagy baromság, konkrétan nem is értelems tartalma hülyeség
még hogy egy vámpír lány beleszeret egy vámpír vadászba, jah.. és mellékesen a csaj vámpír, viszont 16 éves koráig erről nem tudott, de a könyv vége azt taglalja, hogy mennyi vért szopott kislány korába bögréből
Szerintem jó.Most olvasom az első részt másodjára.De ha nem akarod megvenni,akkor le is töltheted.
Amúgy kedves első válaszoló:a csaj tudja,hogy vámpír,csak náluk az,hogy egy élő ember vérét issza,az a felnővés.Bianca nagyon jól tudja,hogy az Evernight egy vámpír akadémia.
13:19-el értek egyet
az a csaj az ég világon semmit sem tudott, azt se tudta eszik-e vagy isszák azt a sulit
személy szerint elolvastam, mert dicsérték, de hogy miért azt nem tudom, mert ilyen értelmetlen hülyeséget még nem olvastam
persze van akinek ez jön be, ez miatt ne szóljatok le
NEKEM NEM TETSZIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!