Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » MIért? ( aki olvasta az...

MIért? ( aki olvasta az Eclipse-t annak könyebb)

Figyelt kérdés

3 fejezet végén tudjátok szavazni kezdenek a srácok a suliba h ha verekedne Edwrad és Jake akkor ki nyerne...

és a 2-ik részbe Mike nem nagyon csípte Jake-t főleg amikor moziba mentek, akkor mért mégis rá szavazani?

ezt nem értettem

2009. dec. 30. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért mert Jake-t gondolta potenciálisabb ellenfélnek Edward-dal szemben. Amíg Edward ott volt, addig Mike nem közelíthetett úgy Bellához, de aztán, amikor Bellát elhívta mozizni, akkor Mike és Jake között gyulladt fel a versenyszellem. Akkor azért utálták egymást mert mindaketten egyet akartak. Bellát.
2009. dec. 30. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert Jake-et gondolta erősebbbnek.
2009. dec. 30. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Jacob erősebbnek látszik.

A "srácok a suliban" nem tapasztalták, hogy Edward márványkemény bőr és sebezhetetlenség boldogtalan tulajdonosa, csak azt látják, a 16 éves Jacob egy fejjel magasabb, szép, szálkás izmai és kétszer olyan széles válla van, mint Edwardnak, vagyis neki nagyobb lenne az esélye a túlélésre. (Nagy Jacob-fan vagyok :), én is neki drukkolnék...:))

Mike személy szeint nem szimpatizál jobban Jacobbal, mit Edwarddal, neki mindketten potenciális ellenfelek a Bella kezéért folytatott harcban, de a fogadás nem valami romantikus nyalifali, az kemény, férfias dolog :)

2009. dec. 31. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi h írtatok, csak ez egy kicsit furi volt nekem h Jacobot véde:)de már akk világos
2010. jan. 1. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁ én nem bírom a jacobot de az első válaszolóddal érte egyet!!!!!!4
2010. jan. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!