MIért? ( aki olvasta az Eclipse-t annak könyebb)
3 fejezet végén tudjátok szavazni kezdenek a srácok a suliba h ha verekedne Edwrad és Jake akkor ki nyerne...
és a 2-ik részbe Mike nem nagyon csípte Jake-t főleg amikor moziba mentek, akkor mért mégis rá szavazani?
ezt nem értettem
Jacob erősebbnek látszik.
A "srácok a suliban" nem tapasztalták, hogy Edward márványkemény bőr és sebezhetetlenség boldogtalan tulajdonosa, csak azt látják, a 16 éves Jacob egy fejjel magasabb, szép, szálkás izmai és kétszer olyan széles válla van, mint Edwardnak, vagyis neki nagyobb lenne az esélye a túlélésre. (Nagy Jacob-fan vagyok :), én is neki drukkolnék...:))
Mike személy szeint nem szimpatizál jobban Jacobbal, mit Edwarddal, neki mindketten potenciális ellenfelek a Bella kezéért folytatott harcban, de a fogadás nem valami romantikus nyalifali, az kemény, férfias dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!