Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta már az Eclipse c....

Aki olvasta már az Eclipse c. könyvet, az nem tudja, h megjelent e már a következő rész is a k. boltokban? Mert sehol nem találom.

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
a következő rész címe Breaking Down - Hajnalhasadás, és csak februárban fog megjelenni...sajnos
2009. dec. 27. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Az Eclipse-hez adtak egy kis mini "könyvkatalógust' és abban benne van, hogy a Breaking Dawn megjelenését eltolták júniusra. Szóval én már nem bírtam várni és elolvastam egy netes fordítást. Elég jó, igényes. Ha kell, akkor e-mail címedre elküldöm szívesen!
2009. dec. 27. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Az Breaking Dawn:) Utolso, ha neked tetszett a kalozforditas, akkor a rendeset egyenesen imadni fogod!:p En angolul olvastam, de neha kikerestem a magyarban is par reszletet, csak kivancsisagbol hogy hogy forditottak:) Nah, azota se nevettem olyan jot:))):D
2009. dec. 27. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
A könyv maga a legkevésbé tetszik a 4 közül:S Nem szerettem, hogy gyerekük lett és az is idegesített, hogy voltak Jacob szemszögéből íródott részek. Kicsit össze-visszának éreztem.Tisztában vagyok vele, hogy egy kalózfordítás nem a legjobb, de tudni akartam mi lesz. Angolul meg középszinten beszélek, de biztos sok mindent nem értettem volna, nem volt kedvem szótárral szenvedni:)
2009. dec. 27. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én meg pont az Eclipse-vel vagyok így, mint az utolsó válaszoló. Összetört bennem az a kép, miszerint Bella és Edward, gondtalanul, örökké, csakis egymásba szerelmesek. A könyvvel kiabáltam, hogy Bella, hogy lehetsz ennyire ostoba.. beleszerett Jacobba, és ez nekem nagyon nem tetszett. :S
2009. dec. 27. 14:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ,és a második komment írójának üzenem,h igen,megköszönném,ha elküldené az emailcímemre,ami ez: aridia@vipmail.hu

Előre is ezer köszönet,nem bírok hónapokat várni a következő könyv megjelenéséig:)

2009. dec. 27. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!