Szeritetek melyik a legviccesebb rész az összes részből? Twilight New Moon Eclipse Stb.
Amikor a Midnight Sunban Edward azon gondolkozik hogy milyen jó lenne Mike-ot falhoz vágni. Meg amikor kitör egy fát,amikor látja hogy randizni hívják Bellát.
A többiben meg amikor Jake és Rosi osztják egymást.:))
Tényleg.Azt el is felejtettem. :)))
Első vok
Én a Jacb-Rosalie részeket bíromXD
Itt va egy pár rész az Eclipse-ből amin jókat röhögtem. Bírom Jake humorát.
Edward: Nem beszélhetnénk meg ezt egy kicsit késöbb?
Jacob: Persze, persze. Majd suli után átmegyek a családi kriptátokba. Nem gondolod?
Alice: Te nem is fogod fel milyen veszélyes egy fiatal vérfarkas!...
Bella: Hát igen... Ellenben egy pizsamaparti vámpírokkal, az valóban a biztonságtudados viselkedés csúcsa
Bella: Mégsem tudok eljönni szombat délután.
Jacob: Hülye vérszívó. Azt hittem, elutazik. Legalább akkor hagyna élni ha nincs itthon. Vagy olyankor be szokott zárni egy koporsóba?
Nekem a Breaking Dawnból a szkander a fav, meg az, amikor Jacob hozzávágja Rosalie-hoz a kutyatál formájúra alakított tálat.
De az is vicces, amikor az Eclipse-ben Bella Emmettnek dicsekszik azzal, hogy behúzott Jacobnak. Sok vicces rész van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!