Van itt még olyan 16 év körüli lány aki szintén nagyon szeret olvasni, és szereti megtárgyalni valakivel a könyveket? Nekem nincs ilyen barátnőm de annyira jó lenne valakivel ilyenekről beszélgetni. L/16
Írjatok, ha gondoljátok :))
Kedvenc könyveim (amik nagy hatással voltak rám és napokig csak ezekről tudtam áradozni, bár senki se értékelte xd): Éhezők viadala, A Beavatott, A Párválaszó, Csillagainkban a hiba, Hervadás stb...)
Még nem vagyok 16 éves,de és is nagyon szeretek olvasni!
Ezek a könyvek közül még csak az Éhezők Viadalát olvastam,a beavatottat csak akartam.
De én is szívesen beszélgetnék.
Jujj:D szinte ugyanaz az ízlésünk könyvek terén.:D
Éhezők viadalát és a Csillgainkban a hibát olvastam. A beavatott a kedvencem:D és a Parválasztó és a Hervadás a két következő könyv amit el szeretnék olvasni.:) én is így érzek.. Egyedül az unokanővéremmel tudok könyvekről beszélni, de vele sajnos nagyon ritkán találkozok.
Nekem is írhatsz ha szeretnél.:D Bár még csak 15 leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!