Fantasy stílusú könyvet írok. Mondanátok véleményt? Bővebben lent.
Hát nemtudom
Az ilyen jellegű fantasykat nem annyira szeretem de elolvasnám 😊
Egyáltalán nem haragszom. Az ember nem csak pozitív véleményt kaphat. :)
Egyébként valóban lenne benne ilyesmi, csak kissé megborulna a dolog egy negyedik testvérrel. :)
Értem, hogy az izgalmas kis részleteket nem írod le, de a befejezést sem. Erre vannak kárhoztatva - és? Mert ez csak egy bevezető és a bonyodalom. A többi rész lenne az érdekes.
Maga a téma, hát... oké, az átok, testvérgyilkosság dolog az jó ötlet. De a három fajjá változás azért elveszi a morális részét. Elvileg a vámpírok és a vérfarkasok ellenségek (a nephilimeknek meg most néztem utána, mik), nem biztos, hogy komolyan elgondolkodnának, hogy megöljék-e azt, aki egykoron a testvérük volt. Ha nem lenne az átok, akkor is a másik torkának ugranának, így meg pláne. Talán ha ugyanazzá a fajjá válna mindegyik, vagy maradna bennük valami emberi (ez a legrosszabb, amit átok tehet velük, félig embernek lenni), akkor talán. És akkor még ki is alakulhat egy jó történet. De így nekem kissé sablonos.
Tegnap 21:56
Igen, lehetséges hogy iagazad van, bár, ha egy fajjá változnának, akkor az teljesen megváltoztatná a történetet. Azért kell hogy 3 faj legyen, mert természetüknél fogva gyűlölik egymást. A vérfarkas a vámpír ellensége, a nephilim pedig mindkettő ellensége, tekintve hogy ameddig a vérfarkas, és a vámpír démon, addig a nephilim félig angyal.
Az én szereplőim nem lesznek, hidevérű gyilkosok, nem lennének benne ,,felnőtt" jelenetek, mert azokat utálom egy könyvben. Bárki elolvashatná, ha akarná.
Ugye három testvér van. A legidősebb a vámpír, a középső a vérfarkas, és a legfiatalabb a vámpír.
A lány a legidősebb és a legkisebb között fog ,,őrlődni" de vágül az idősebbet választja. :)
A középsővel sosem fog olyan érzelmi viszonyba kerülni, mert ő a legjobb barátnője fiúja lesz.
Ui.: A legkisebb majd, megfog halni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!