Mondanátok véleményt?
2014. ápr. 7. 20:41
1/3 anonim válasza:
Nekem néha túl részletes a környezet leírása, ha nincs jelentősége a történetben, akkor csak unom magam rajta. Itt pedig kicsit furcsa a megfogalmazás: "Amíg én az egy szem táskámat szedem ki a csomagtartóból, miközben Shane borravalót ad a taxisnak." Nem értelmes a mondat. Vagy csak az "amíg" vagy csak a "miközben" kell a mondatba. Több ilyen hibád is van. Kicsit figyelmesebben írj, és olvasd át többször a szöveget, hogy ne legyenek ilyen, és ehhez hasonló hibáid, valamint értelmes legyen a mondat! Fejlődnöd kell még az írással, abban biztos vagyok. Ezt néha a szóhasználatod is mutatja, sok helyen szlenget használsz, valamint történetben meg nem engedhető kifejezéseket. Nem olvastam végig az egészet, tehát a tartalomról nem nyilatkozok.
2/3 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nem mondom, hogy nincsenek benne hibák, de kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, mégha nem is kedvelem annyira ezt a Shane dolgot. Jó lesz ez. :)
3/3 anonim válasza:
Az alapötletet a Szállító című filmből vetted át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!