Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Fantasy stílusú könyvet írok....

Fantasy stílusú könyvet írok. Mondanátok véleményt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon populáris téma, de a történet három fiúról szól, akik testvérek. Az első vámpír, a második vérfarkas, a harmadik nephilim. Megátkozák őket, és arra vannak kárhoztatva, hogy megöljék egymást, egy lányért. (Ez a részlet még nem biztos) Ha egyikük megöli a másikat, akkor két testvér fölszabadul az átok alól, és emberek lesznek. Persze, még rengeteg olyan kis részlet van, ami izgalmassá teheti a könyvet, de azt most nem írom le. :) Vélemények? Jöet, hideg-meleg vegyesen.

2014. máj. 24. 08:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen fajta fajokat nem szeretem, de maga az alaptörténet nagyon tetszik. Viszont nem fura, hogy három testvér három különböző faj?
2014. máj. 25. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Én elolvasnám! Igen izgalmasnak ígérkezik, jó sok csavarral.Jó lenne ha egy blogba tennél fel részleteket, hogy lemérd az emberek reakcióját. :-)
2014. máj. 25. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó!!! Mi az a nelphilim?
2014. máj. 25. 16:07
 14/18 A kérdező kommentje:

Ma 16:07

A nephilim, egy olyan teremtmény, ami félig ember, félig angyal.

Foglalkozása: démonvadász.

És, ugye a két testvére démon, ezért van így.

Egyébként köszönöm. :)

2014. máj. 25. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja, igen értem. Nagyon jó!
2014. máj. 25. 22:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi ☺
2014. máj. 26. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a közepes kategóriát üti meg, de ha jól írod meg akkor a kiválót. :-)
2014. máj. 26. 16:58
 18/18 A kérdező kommentje:

Upsz, egyszer elírtam. :)

A legidősebb a vámpír, a középső a vérfarkas, és a legkisebb a nephilim.

Egyébként, pedig úgy írnám meg, hogy A) (vámpír) B(vérfarkas) nem tudnák, hogy melyikük ölte meg C)-t. (nephilim) Aztán majd kiderül, hogy egyikük sem, más volt.

2014. jún. 11. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!