Tudnátok könyvet ajánlani az alábbi kritériumok szerint?
Figyelt kérdés
Valami eszement, beteg könyvet keresek, ami után nem tudok majd aludni - bármilyen stílusban, legfőképpen természetesen horror, de erotikusból nem kérek. A lényeg, hogy ne legyenek benne határok, kimondottan olyan merész könyvet keresek, amiben nem félnek leírni a dolgok másik oldalát. (Esetleg néhány kínzós-darálós jelenettel, de nem kell, hogy erről szóljon.) Ismertebb íróktól, mint Stephen King nagyon ne mondjatok, azokat többnyire ismerem. Az sem akadály, ha angol nyelven van. Előre is köszönöm a válaszokat, amennyiben nem "mekkora egy szadista állat vagy" szinten tengenek :)2014. máj. 19. 15:12
2/4 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan ilyenre gondoltam, de azért megnézem, köszönöm :)
2014. máj. 19. 20:06
3/4 anonim válasza:
Banks? Mondjuk ha attól valaki nem tud aludni, sosem olvasott horrort. Esetleg Lovecraft. Modnjuk egyikük sem egy kevéssé ismert szerző.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, nem vagyok egy félős típus, eddig egy horror sem volt, amitől ne tudtam volna aludni... Lovecraft remek novellákat ír, de most valamit pörgősebbet szeretnék olvasni.
2014. máj. 20. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!