Tudtok néhány embert ajánlani a lent leírt kritériumok szerint? ^_^
Miért és merre lenne rájuk szükség?
Talán tudok segíteni.
Mindhárom országból kell ember? Fiatalabbakat még van esélyed találni, de 55+ éves együttműködő dél-koreai ember szerintem nincs sok.
Kb. mi lenne a feladat? El kell menni valahová? Be kell mutatkozni, vagy elég szépnek lenni? :)
Csak egy ötlet, de ha amúgy is ppt előadás a cél és nem ott kell őket személyesen felvonultatni a színpadon, akkor nem elég, ha netről szedsz le fényképeket az adott népek embereiről?
Egyébként nekem tetszik a téma. :) Én is látom néha a különbséget, de így megfogalmazni őket még nem sikerült.
Látod ez a baj:
Ennek örülök, de azok után, hogy "chinese boy" címszó alatt kiadott egy csomó koreai meg japán srácot, én nem igazán bízok a google-ben... de ha nem lesz más, megelégszem azzal is... :)
Honnan tudod, hogy melyiknek milyen arcvonásai vannak?! Van 1 milliárd kínai, 80 millió koreai, 120 millió japán. Szerinted minden kínai egyformán kínai? Kínainak ne legyen kerek szeme... hófehér bőre. Te se láttál még 10-nél több kínait az biztos. Rengeteg kínaival találkoztam (Kínában), mindegyik tájegység, tartomány, és azon belül is mindenki más. Sztereotípiákat akarsz igazolni, ennyi. Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!