Melyik Danielle Steel legjobb könyve?
Tényleg mindegy, melyikkel folytatod, ugyanolyan mindegyik. Ha szereted az ilyen egy kaptafára készült romantikus történeteket, akkor mindegyik tetszeni fog. (Ne érts félre: nem a történet ugyanaz, hanem a fő vonalvezetés, a hangulat, és ha a konkrétumokat kihagyod, a következőképpen el lehet mesélni bármelyik regényét: A főhős életében tragédia történik, de sok-sok mellékút után rátalál az élete értelmére és a végére minden jóra fordul.)
Szóval bátran vedd meg akármelyiket, szerintem tetszeni fog :)
Nekem a legjobban a kaleidoszkóp tetszett, de szerintem érdemes mindet elolvasni, mert kimondottan jók:)
Én legalábbis mindegyik könyvet le tudom rakni, de ezeket nem lehet.
Nekem ezek a kedvenceim: Az ígéret, Tükörkép, A legszebb ajándék, Gyalázat
Igaz, hogy kissé hasonlóak, de nem csak ennél az írónőnél figyelhető ez meg. Aki meg szereti az ilyen történeteket, amik teljesen kikapcsolják, annak melegen ajánlom Danielle Steel könyveit. Nekem is rengeteg megvan.
Hello!
Hogy őszinte legyek, nem szeretem Danielle Steel könyveit. Viszont egyik könyve nagyon megfogott: Hullócsillagom. A fia életét írja le, aki depresszióban szenvedett.
Uccsónak: Nem szimpla depresszióban, mániás depressziója volt. Hatalmas különbség van a kettő között, ha sima depressziója lett volna antidepresszánsokat kapott volna, nem Lítiumot. Ha nem értesz hozzá, inkább ne írj ilyet, vagy nézz után.
Egyébként Steel egy igen rossz, közepes író, csak megpróbál az ember érzelmeire hatni..^^ Szimpla pszichológia. Egyébként a Hullócsillagom tényleg jó könyv, bár nekem főleg a napló idézetek miatt tetszik, meg Nick jellemábrázolása... hát az elég szép.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!