Milyen könyvet olvastok most?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és szeretek olvasni...Nagyon szeretem a Meg Cabot könyveket abból már elolvastam a Neveletlen hercegnőt minden részét,az az Alkonyatot is elolvastam de most valami mást is olvasgatnék..Nincs valami ötletetek?Vagy ti ennyi idősen mit olvastatok?Várom velem egyidősek esetleg pár évvel idősebb és szülők véleményét....
Előre is köszi:)
Így utólag Boldog karácsonyt!:D
2009. dec. 26. 13:33
12/14 anonim válasza:
Én is 12 vagyok és már sok könyvet olvastam,de a legtöbb már felsorolásra került.Ami nekem nagyon tetszett:Fekete Szépség,Lassie hazatér,Lassie az óceánon.Persze csak ha szereted az állatokat...
13/14 anonim válasza:
Ez nagyon jó könyv nekem nagyon tetszett!
Laurie Halse Anderson- Hadd mondjam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!