Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet olvastok most?

Milyen könyvet olvastok most?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és szeretek olvasni...Nagyon szeretem a Meg Cabot könyveket abból már elolvastam a Neveletlen hercegnőt minden részét,az az Alkonyatot is elolvastam de most valami mást is olvasgatnék..Nincs valami ötletetek?Vagy ti ennyi idősen mit olvastatok?Várom velem egyidősek esetleg pár évvel idősebb és szülők véleményét....

Előre is köszi:)

Így utólag Boldog karácsonyt!:D

2009. dec. 26. 13:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

hát én ajánlom neked a Bad Girlt, Hot Girlt...Ha szereted az állatokat, akkor fog tetszeni a Penny, hét tappancs gazdája sorozat. Mivel olvastad a Neveletlen hercegnőt, szerintem szereted a csajos könyveket... nekem megvan Siobhan Parkinsontól a Testvérek?! Na ne! című könyv, és nekem nagyon tetszett. Négyen egy gatyában sorozat? Igaz, én azt még nem olvastam, de a rövid leírás alapján jónak tűnik.

Ha az alkonyatot szeretted, biztos tetszetene az Evermore és az Evernight sorozat, illetve a Pokoli báléjszakák. Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe.

13/L

2009. dec. 26. 13:41
 2/14 anonim ***** válasza:
*tetszene
2009. dec. 26. 13:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszi...Ezek jó ötletnek tünnek...

De említetted hogy neked megvan a Siobhan Parkinsontól a Testvérek?! Na ne! c.köny..Ezt el tudnád küldeni e-mailban?

2009. dec. 26. 13:57
 4/14 anonim ***** válasza:
sajnos nem tudom, mert nem a gépemen van, hanem kaptam szülinapomra, de most a bookline-on 15%-kal olcsóbban meg lehet venni ( [link] de szerintem nézz utána torrent oldalakon, lehet, hogy rátalálsz
2009. dec. 27. 00:43
 5/14 anonim válasza:
100%
Szijja! Én 17 éves vagyok, de nagyon szeretem a Harry Potter könyveket, a True Blood Könyveket és a Burkot Stephenie Meyertől + az Alkonyat könyveket és a CSI- a helyszínelők könyveket. Az utóbbi izgalmas nagyon.
2009. dec. 27. 11:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is 12 vagyok.Tudom neked ajánlani a Pennyket,a Witch könyveket és a Delfin Naplót
2009. dec. 27. 16:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyi idősen Harry Pottert olvastam. Te még nem?
2009. dec. 27. 16:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtárban találhatsz egy csomó "pöttyös és csíkos könyvet", ezek lányregények, és szerintem nagyon jók! :)

Én 12 éves korom körül szinte az összeset elolvastam, amit találtam a könyvtárban!

14 éves lehettem, amikor az első Agatha Christie könyvet olvastam... Nagyon izgalmas az összes! Mai napig imádom őket!

Valamint Szabó Magda: Abigél! De nagyon jó az összes Szabó Magda regény.

Remélem találsz valamit! =)

18L

2009. dec. 27. 20:23
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi a könyveket..:)

Harry Pottert már olvastam és sajnos a könyvtárban nem sok csíkos és pöttyös könyv van:(

2010. jan. 6. 18:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 éves vagyok, és tavaly olvastam -Szabó Magda: Abigél

-Szabó Magda: Születésnap, Mondják meg Zsófikának, Álarcosbál

-Most olvastam: Gárdonyi: Ida regénye

-Jókai: Kőszívű

Nekem ezek nagyon tetszettek!

2010. jan. 23. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!