Érdemes még könyvírásba kezdeni vagy abban gondolkozni?
Figyelt kérdés
Régen nagyon szerettem írni. Írtam több novellát is és regény ötleteim is voltak. Egyszer egy fanfictiont is írtam egy blogon gyakorlás képpen. Volt, hogy egyes írásaim kisebb (esetenként kicsit nagyobb) elismerésben is részesültek és komolyan gondolkoztam az írói pályában. De azonban egy időben eltűnt a lelkesedésem és kicsit változtattam a célon: regény fordítói pályában gondolkozom, azonban még mindig érdekel az írás. A kérdés már csak az, hogy van-e egyáltalán értelme? Manapság már a legtöbb történet sablonosnak számít és szinte mindenki könyvet akar írni, így elgondolkodtam azon, hogy érdemes egyáltalán még ebben gondolkozni? Szerintetek?2014. ápr. 17. 15:11
1/2 anonim válasza:
Ha igazán szeretsz írnia akkor nem is gondolkozol el ilyenen...
"Írnod kell, még ha nincs is senki, aki kiadná a könyved. Érted? Mert ez az, ami neked rendeltetett! Azt teszed, amit tenned kell. Valamit építened kell, valamit alkotnod kell. (...) Senki sem fogja ezüsttálcán átnyújtani neked, mondván: "Itt a megvalósult álmod." Nem! Ez nehéz! Igen, nehéz! Igen, bonyolult! Így van. És ezért éri meg!"
Les Brown
2/2 anonim válasza:
Ha igazán tehetséges vagy, akkor ki fogsz emelkedni a kismillió sablonos történetek írói közül.
És teljesen egyetértek az előző válaszolóval. :)
Kitartás! Szerintem megéri, ha szereted, amit csinálsz, és ha eléggé akarod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!