A barátnőm könyvet ír, a főszerelplő benne először boszi, aztán lidérc (vámpírnaplókos beütés), aztán terhes lesz. Szerintetek milyen ez? (konkrétumokat nem nagyon akarok írni)
Szerintem ez úgy hangzik mintha ősszegyurta volna az alkonyatot és a vámpírnaplot és az evernight c. könyveket.
Amúgy szerintem most nem lenne alkalmas az íjen fajta könyv mert az embereknek már egy kicsit elegükvan a vámpíros tőrténetekböl.
Nem lehet rossz szerintem:) én is hasonló körökben írok... volt már boszorkányos démonos könyvem is. bár a mostani sztorimban (kisregény) 2 hadban álló faj gyermekei összejönnek, és a fajok keveredéséből mivel a lány terhes lesz, egy csomó gond adódik.(vámpírok és démonok a címe):D csak lusta vagyok befejezni:P még erőt gyűjtök...
Majd valamikor nyárra befejezem, és az előző kisregényemen csinálok javításokat. Utána meg elviszem kinyomtatni majd beköttetni, úgy mint egy diplomát... aztán mennek a polcra mint az igazi könyvek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!