A Szent Johanna gimiben titeket nem idegesít Reni
karaktere?
Figyelt kérdés
Ha a való életben találkoztam volna Renivel, tuti biztos, hogy felképeltem volna. Szerintem baromi idegesítő karakter. Akaratgyenge, befolyásolható, mindig nyávog, minden szaron kiakad, és nem képes megvédeni magát. Egyszóval gyenge jellem. Kingának se tud soha nemet mondani. Tudom, hogy ez csak egy könyv, de én néha nagyon felhúztam magam ezen a szereplőn :D
Szerintem is igazad van, néha tényleg elég idegesítő volt a karaktere, és ha Kinga velem beszélt volna így, én előbb-utóbb a képébe ordítottam volna.
És az előző válaszolónak is igaza van, nekem is elegem volt ebből a folyamatos "no comment"-ből. Nem volt vele semmi bajom, de hogy ez tízoldalanként le volt írva, már untam.
2014. ápr. 22. 16:40
12/16 anonim válasza:
Szerintem, ha felhúzod magad egy kitalált regény főszereplőjén az a szánalmas. Ne haragudj ez most nem kifejezetten ellened szól hanem azoknak akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Én is ismerek ilyen karakterű lányt mint Reni és ő inkább egy olyan lány aki picit túldrámázza a dolgokat. Továbbgondol mindent, de nem az ő hibája, hogy ilyen. Kingáról meg ne beszéljünk... Neki ki tudna ellent mondani? Mikor Kinga még csak 9.-es volt már akkor sem tudtak ellent mondani neki még a 12.-esek sem.
De ez csak az én véleményem.
2014. máj. 3. 14:37
13/16 anonim válasza:
Reni stréber. Nem tud nemet mondani, mindenbe beleegyezik. Nem tudom h más mennyire bírja Arnoldot is, de én kb ki nem állhatom... Ja és ha már az elején Reni vele barátkozott, mit gondoljak róla??? És az elején még csak nem is beszélt Cortezzel... Jeleket sem küldött! Félénk, stréber, naív
2014. jún. 1. 15:34
14/16 anonim válasza:
Szerintem is idegesítő . Engem még a no comenten kívűl még az szokott idegesíteni amikor az osztály tombol de ő nem csinál semmit de azért leírja hogy "hát ilyenek vagyunk mi" drágám te semit nem csinálsz csak ülsz a hülye padodon. Amúgy szerintem is lehetetlen hogy Cortez belé szeressen, ja és igen Cortez..... na azért neki is viszaszólhatott volna párszór.
2014. jún. 15. 12:06
15/16 SeSe1234 válasza:
szerintem reni egy normalis karakter csak az a baj vekle hogy koztudatlan es ez zavaro m hogy ott luzerkedik kinga na o az igazi
2014. jún. 22. 15:08
16/16 anonim válasza:
nem egyátalaán nem.Reni a maga módjaán szerelmes Cortezbe igen befolyásolható.De Reni az a fajta diáklány aki otthon olvas kizárva a külvilágot.Én nagyon bírom renit kedvenc karakter.És mellesleg nem nyávog .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!